Kendin Pişir Kendin Ye

Havanın güzel olduğu bir gün,yine böyle bir gezi yaparız inşallah erol abi.:cat:

Motosikleti
bmw f650 cs
Çok iyi yapmışsınız afiyet olsun paylaşım için teşekkürler

,,,,,,

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

,,,,

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 00:59 ----------

,,,,bunlarda benden gelsin güneşi yakaladıgımızzda şişde hamsi var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özendiğim bikaç şehirden birisidir istanbul bu gezi ve organizasyonlar konusunda. ben mahrumuyet bölgesinde hissediyorum kendimi:)) çok güzel bir gezi olmuş teşekkürler paylaşım için:wiinkk:

Havanın güzel olduğu bir gün,yine böyle bir gezi yaparız inşallah erol abi.:cat:

müsait olduğum her zaman gezi ye varım

Çok iyi yapmışsınız afiyet olsun paylaşım için teşekkürler

sağol

Ooo çok güzel bir gezi olmuş :) öğrenciyken, oraya geziye gitmiştik, çok güzel yerler :)

evet güzel yerlerdi yazı gidilecek yerlerden

çok güzel bi gezi olmuş tekerinize sağlık:rendeer:

sağol

özendiğim bikaç şehirden birisidir istanbul bu gezi ve organizasyonlar konusunda. ben mahrumuyet bölgesinde hissediyorum kendimi:)) çok güzel bir gezi olmuş teşekkürler paylaşım için:wiinkk:

sağol evet yakın ve gezilecek yerler çok özellikle istanbula yakın yerler

@tutku1982 erdem resimler harika

arkadaşlar konu topikini şimdi gördüm ve geziyi tertipleyen erdem başta olmak üzere katılan diğer tüm arkadaşlarıma teşekkurlerimi sunarım.
Her ne kadar istanbul dönüş yolunda feribottan sonra
biraz dağinık gelsekte kalplerimiz bir :) başka gezi ve yemek organizasyonlarında yine birlikte olalım,selamlarımla

arkadaşlar konu topikini şimdi gördüm ve geziyi tertipleyen erdem başta olmak üzere katılan diğer tüm arkadaşlarıma teşekkurlerimi sunarım.
Her ne kadar istanbul dönüş yolunda feribottan sonra
biraz dağinık gelsekte kalplerimiz bir :) başka gezi ve yemek organizasyonlarında yine birlikte olalım,selamlarımla

sağol eren o kopukluk benden kaynaklandı herşeyde bir hayır var diyelim,başa organizasyonlarda görüşmek üzere baya keyif aldım geziden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar