kendilerine motorcu diyorlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay neden insanlarla dalga geçiosun abi.. Allah korusun nası konuşuyosun öle :p

Naapiim..Bende videoyla eğlenmeye çalışıyorum..Dalga geçtiğim falan yok... Yapılacak şeymi şimdi bu arkadaşların yaptıkları.... Ne koruma var ne bişey...Üstelik otobanda tersten gidiyor.....Eline bide tesbih alsaydı....

Hadi diyelim gösteri yapıyosunuz... O sivri ayakkabılarla olacak şeymi.... Motobottan geçtik yeri daha salam tutan lastik ayakkabıları olsa daha iyi olmazmı.....

Benim geçtiğim dalga onların bizle geçtiği dalganın yanında sütten çıkma ak kaşık....

Asilikse herkeste var.... Farklı görünmek motorculukla bağdaşmaz....:cat:

osmaniyedeki bütün motorcular böylemi ya adana dakiler nasıl acaba

diye düşünecek şimdi birisi ve gerçek motorcu dostlar bu işten zarar görecek kaskını korumasınıda kullansa akılda bunların yaptığı kalacak ve tüm camia aynı kefeye konacak bakın adanada pistiniz varmış ( gerçi sizin bile haberiniz yok ama adam öyle diyor :mrgreen:) çalışın pistinizde açın gazı çıkmayın trafiğe motor kullanmayın evinizde oturun örgü örün TÖVBE TÖVBE bırakın yollarda kasksızlar dolaşsın siz biz yıllardır uğraşalım bir adım gitmek ve motoru kabul ettirmek için birisi çıksın 3 dakikada adımızı kötü etsin orası sizin alanınız GEREKENİ YAPIN onların pisti yapılırsa oraya gidin ama tam koruma kullanın belki utanırlar ( şu kaskı pistte takmasalar birşey olmaz nede olsa bir ambulans hazırda vardır ama ana yollarda şart bunu bile bilmiyorlar)

Bu tip kask takmayan insanlar için şeffaf kask projem var

Bir gerçekleştirirsem köşeyi dönecem :queen:

adanada nerde pist var adana mt soruyorum ya benden saklıyosunuz yada ben deliyim:queen:
mersindede varmış mersin mt yede soruyorum cebinizde falan mı taşıyorsunuz pisti :silent:

birde şöyle bir soru var osmaniyeden iyi motorcular mı cıkıyor :cyclopsan

ya biz domates falanmıyız yetiştimiz yere göre bi değerlendirme var (osmaniyeli arkadaşlar yannış annamasın benim tepkim soruya)

ey kendine motorcu diyen gençler pide ekmek gibi yatın motorun üzerine bende üstünüze küncü dökiyim emi:cat::queen: sonra fırına veririz sizi

ayrıca gelişme gördüm bunlar eskiden mobilet üzerinde yatarlardı şimdi titan ybr tarzı makinalara terfi etmişler tebrikler azimli gençlik :cat:

Bu tip kask takmayan insanlar için şeffaf kask projem var

Bir gerçekleştirirsem köşeyi dönecem :queen:

İyii fikir ha hehehehheheee

şaka bi yana böylesini Allah koruyor.Normal bi insan,aklı başından bi insan otobanda yapmaz öyle şeyler.Şu da bi gerçek eğer belediyeden bi pist yapılacaksa 2-3 kurban vermeleri lazım ki belediye nooluyor desin.Acı ama GERÇEEEK:pr::pr::salut::pale:

Mersin İl Temsilcisi
resmen otouol yaa, targiğe kapalı alanda trafik tabelası ne gezsin di mi?

araba çarpsa arabayı suçlar bunlar.illahi yapıyosan korumalı ve trafiğe kapalı alanda yap.yada ayda bir toplan yakın bir piste git

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
25 kere izlenilesi ve ibret alinasi.

Şimdi bunlar motorcumu?Hani kask koruma mont vs vs vs gelsinler ben onlara kask hediye edeyim 5 tane var evde duracağına kafalarında dursunki kafaları karpuz gibi ikiye ayrılmasın,sonra bunlar yüzünden bizlerde topluma yanlış lanse ediliyoruz,resmen otoban terörü aferim.

ya onlardan adam olmaz sen o kasklardan birini bana hediye et napacan o hayırsızlara hediye ederek:pbizide parçalarlar kendilerini de benim böyle çok tanıdığım var kafaları güzel hepsinin azrail tepelerinde geziyo haberleri yok:farao:...

bi de notorcuyuz die geçiniyolar yaw.motorcu olmak morotun üstünde ayağa kalkmak,el bırakmak,arka kaldırmak vb. değildir motorcu olmak motora düzgün binerek,bakımını vb.düzenli olarak yaptırmak ona çocuk gibi bakmak ve motor hakkında her türlü bilgiye sahip olmaktır bence doğru değil mi? :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybrde tekte vites bile atamıyo redline'a gircek otobanda kotla teke kalkıyo kask yok zati bi kere saa sol çekti arkada transit vardı gelsinler tokata onlara ybrde vites nasıl atılırmış tekteyken gösteriim

bu içimden geçirdiklerimdi okumamış olun aşşadakide demem gerekenler bunu baz alın

kınıyorum'!'!'!'!'....

nekadar abarttınız ya kim ne yaparsa kendine yapar ben çok görüyorum adanada kasksız otobanda ben kendimden sorumluyum kasksız korumasız binmiyorum herkes nasıl isterse öle biner bakıyorum herkes yorum yazmış kimisi gebersin demiş kimisi bilmem ne bakın almanız gereken dersi alın nedir bu hakaretler bilmem neler neoluyor yani saygılar herkese kasazız sürüşler.

Güzel video hoşuma gitti ... ama racing'e binmeyipte onu kullananlar hakkında aptalca yapılan yorumlara ... amerikan conilerinin videolarını ağızlarında sular akarak izleen ezik insanların yaptıkları yorumlara sadece gülüp geçiyorum ...

Güzel video hoşuma gitti ... ama racing'e binmeyipte onu kullananlar hakkında aptalca yapılan yorumlara ... amerikan conilerinin videolarını ağızlarında sular akarak izleen ezik insanların yaptıkları yorumlara sadece gülüp geçiyorum ...

:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::cat::cat: bravo demek istediğimi en iyi sen anlattın

ewet arkadaslar bende osmanıyeliyim kadirlide ikamet ediyorum ve osmaniye ve kadirli motor grubunu ilk kuran kişiyim ve sizleri şiddeetle kınıyorm böyle bir bahane olamaz kerdesm otobanda siz kedi canınızı düşünmüyorsanız başkalarını düşünmek zorundasınız!!! yaa bide en azından kafada kask bile yok kalkmıs motorcuları savunuyorsun kime örnek olacaksın ayıp sana farkında olmadan bizleride rezilettn... Sonucta can sizin canınız kşmse biş diemez ama bunu ulu orta internete verecaksen bu yorumlarıda lkaldırmak zorundasın kusura bakma..
arkadaslar dedigim gibi bende osmaniyeliym ve lütfen genel konusmayın ossmaniyede motorcu diebilecegimiz cok az insan var ve bizim osmmaniye motor grubu böyle şeyleri hep kınadı kınayacaktaaa!! ve bitaneside akburak nickli latiftir.efendi iso kardes sen demişşsinde sanmıyorm akburak olsn o başkalarıdır ben bile tanımıyorm... SAYGILARLA

yaptıkları yanlış ama kurduğun cümleye denecek tek şey var +1111111111 :cat:

.efendi iso kardes sen demişşsinde sanmıyorm akburak olsn o başkalarıdır ben bile tanımıyorm... SAYGILARLA

zaten akburak videodakinin kendisi olmadığını söyledi artı ben kurduğum cümlede akburak demedim akburaklar dedimm yanii osmaniye çok fazla motor gurubu olmadığını düşündüğümden arkadaşları olabilir gibisinden yazdımm

Son düzenleme:
yanlış anlama bee kardess kızım sana diom gelinim sen anla muhabbettiii..sana nazımız geçer:):rendeer:

nekadar abarttınız ya kim ne yaparsa kendine yapar ben çok görüyorum adanada kasksız otobanda ben kendimden sorumluyum kasksız korumasız binmiyorum herkes nasıl isterse öle biner bakıyorum herkes yorum yazmış kimisi gebersin demiş kimisi bilmem ne bakın almanız gereken dersi alın nedir bu hakaretler bilmem neler neoluyor yani saygılar herkese kasazız sürüşler.

abicim söylediğin söze katılıorum herkez kendinden mesuldür haklısın ama şöyle bişey var bu adamlar işin galiba ciddiyetinde değiller sen kask takabilirsin ama burda hepimiz birbirimiz iyiliği için bişiler yapmak zorundayız dimi en azından burda yazılanları bu arkadaşlardan biri okurda belki bişiler kapabilir kimsenin arkasında şöle giderken yada şöle yaparken öldü yada kaza yaptı bişiler oldu tarzında topicler okumaktan sıkıldık biz adana mt deki BAZI arkadaşlar olarak karar aldık kimse motora artçı dahi olsa kasksız binmiyoruz burda değinilmek istenen nokta bu ayrıca videodaki arkadaşların bir kısmı genç bazı konularda bilgisiz olabilirler sence bizim bu davranışımız yalnış mı:silent:

ewt adanada kasksız binenler var ben kendi adıma onlara motorcu demiyorum tırt motorcular amaçlar belli yolda giderken gaz açıp kim baktı kim gördü :cyclopsan:farao:

böyle adamlar yüzünden motorcu camiası sence zarar görmüyor mu :silent:

DELİEMİN arkadaşım elalemin conisi beni ilgilendirmaz umrumda olmaz benim derdim bu konu bilgisi olmayan birine bişiler verebilmektir ben uzanabildiğim yere kadar uzanıp bişiler anlatmak isterim hepimizin sevdası ortada :cat:

ayrıca burda osmaniyeli arkadaşlara karşı yapılan bir eylem yoktur kimse yanlış anlamasın

en güzel cevabı vermiş zaten painterressam

painterressam
ewet arkadaslar bende osmanıyeliyim kadirlide ikamet ediyorum ve osmaniye ve kadirli motor grubunu ilk kuran kişiyim ve sizleri şiddeetle kınıyorm böyle bir bahane olamaz kerdesm otobanda siz kedi canınızı düşünmüyorsanız başkalarını düşünmek zorundasınız!!! yaa bide en azından kafada kask bile yok kalkmıs motorcuları savunuyorsun kime örnek olacaksın ayıp sana rezilettn bizlerii

allah askınaya ıste halk dılınde serserı motorcular dıye bu modellere denılıyor kımse alınmasın kusura bakmasın ama bu kadar tecrubelıler dıyelımkı bana gore degıller kendı hayatlarını omursamadıkları gıbı baskalarının hayatınıda tehlıkeye atıyorlar ve neymıs efendım pıst yok madem bınlerce motorcu var osmanıyede bır proje hazırlayın genclık ::yada amator sporcular federasyonuna gıdın yardıım cı olsun larr abıcım ıste bu yuzden bızlere trafıkte kotu gozle bakılıyor yapmayın allah askına ya :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar