nekadar abarttınız ya kim ne yaparsa kendine yapar ben çok görüyorum adanada kasksız otobanda ben kendimden sorumluyum kasksız korumasız binmiyorum herkes nasıl isterse öle biner bakıyorum herkes yorum yazmış kimisi gebersin demiş kimisi bilmem ne bakın almanız gereken dersi alın nedir bu hakaretler bilmem neler neoluyor yani saygılar herkese kasazız sürüşler.
abicim söylediğin söze katılıorum herkez kendinden mesuldür haklısın ama şöyle bişey var bu adamlar işin galiba ciddiyetinde değiller sen kask takabilirsin ama burda hepimiz birbirimiz iyiliği için bişiler yapmak zorundayız dimi en azından burda yazılanları bu arkadaşlardan biri okurda belki bişiler kapabilir kimsenin arkasında şöle giderken yada şöle yaparken öldü yada kaza yaptı bişiler oldu tarzında topicler okumaktan sıkıldık biz adana mt deki BAZI arkadaşlar olarak karar aldık kimse motora artçı dahi olsa kasksız binmiyoruz burda değinilmek istenen nokta bu ayrıca videodaki arkadaşların bir kısmı genç bazı konularda bilgisiz olabilirler sence bizim bu davranışımız yalnış mı:silent:
ewt adanada kasksız binenler var ben kendi adıma onlara motorcu demiyorum tırt motorcular amaçlar belli yolda giderken gaz açıp kim baktı kim gördü :cyclopsan:farao:
böyle adamlar yüzünden motorcu camiası sence zarar görmüyor mu :silent:
DELİEMİN arkadaşım elalemin conisi beni ilgilendirmaz umrumda olmaz benim derdim bu konu bilgisi olmayan birine bişiler verebilmektir ben uzanabildiğim yere kadar uzanıp bişiler anlatmak isterim hepimizin sevdası ortada :cat:
ayrıca burda osmaniyeli arkadaşlara karşı yapılan bir eylem yoktur kimse yanlış anlamasın