Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
peki herşey iyi güzel de 450-500 eksra beygir gücü neden :) yani o makinenin gücünün tamamını kullanabilecek yol ve ortam yokken? yani eğer amatör amaçlarla kullanılıyorsa tabi profesyonel amaçlı kullanılıyorsa ona bişey diyemem bir de yaptığın maksimum hızı merak ettim

Evet cevabımı aldım.. kusura bakmayın tamamını okumdan yazdığım için.. Çok gereksiz gerçektende çok... Şahsi fikrim, katılmayanlar olabilir tabi..

Durumun iyi olsa, Hobi olarak yapmak istesen bunu ve ülkenin en güçlü motosikletini elinde bulundurmak istesen yapardın bence sende . Bence çok güzel birşey Allah daha çok versin kazasız sürüşler :cat:

arkadaşım sen nerde oturuyodun gelip motorlarını çizecem evini taşlayacam :p

biz burda cbr 125 mi cbf 150 mi derken hayabusalar harleyler Allah daha çok versin

Allah bize de versin ne diyelim..................................

maşallah,,, nazar değmesin.. ben kawa er6 mı satıyorum hayabusayla takas olur:mrgreen: hani canın küçük motor isterse benimkini alabilirsin. daha 5000kmde:)
ama sl55 amg dedin ya beni can evimden vurdun:)

tekrar maşsalh ,,nazazar değmesin

birisini bana versen diyorum baba gerçekten güzel ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

::sas::
daha önceden hangi motorları kullandın hocam ve hangi motorla başladın?
tahminimce pek çok race kullanmış olmalısın ...
bi kıyaslama yaparsan tecrübeden faydalanalım bizde

Hayırlı olsun Allah daha cok versın umarım tum motorcular bır gun hayalındekı motora kavusur

tüm mesajlar için tekrar tekrar teşekkür ederim , Lindenbaum , bilinen sıkı makinaların tamamını kullandım , r1 , 1000rr , srad1000 , ... özel bir sorunuz olursa cevaplarım , ben motosikletleri gerçekten hayatımda farklı bir yere koyarım , en basit restorant motosikletlerini bile durup dakikalarca incelerim , marka ve model ayrımı olmadan tüm motosikletleri çok severim , en basitini bile gördüğüm zaman nabzım yükselir , samimi söylüyorum .

Arkadaşlar, karşımızda tecrübesi eksik insanlar için kolaylıkla bir ölüm makinesine dönüşebilecek pek çok makine kullanmış ve hala hayatta olan bir insan var. Demek ki aklı başında, sabırlı, bilgili bir insan güçlü abi. Abi motorlar hayırlı uğurlu olsun sen bize o canavarları nasıl zapt ettiğini, nasıl kendini kontrol edebildiğini anlat. İzninle tecrübelerinden faydalanalım biraz.

nazar boncuğu tak motorlara şu sticker şeklinde olanlardan nazar değmesin maşallah çok güzeller bahçede mi yetiştiriyosun motorları die sorcaktım allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin diorum başka bişi demiorum.. tekerin düz bassın...

Acikcasi GSX 1400 alinca TTS ten almayi dusundugum Supercharger var. TTS i ozelikle tavsiye edebilirim.

Asagidaki linkte bayagi gusel bir liste var senin icin

http://www.tts-performance.com/cata...04&PHPSESSID=7a9602e423997023421b469996c2ae89

Artik senin makina boyle olacak sanirim

SuperMontage.jpg

Iste buda benim gelecek makinanin supercharger li hali.:)

http://www.youtube.com/watch?v=Bbg4uA9IXyk

(teşekkürler , çok iyi bir hafızanız var , özellikle son hallerinin fotoğraflarını çekip paylaşmak istedim , zaman içinde çok aksesuar ekledim , ilk halleriyle şuandakiler arasında detaylı incelediğiniz zaman çok fark var aslında)

bu arada tüm özel mesajlar için ayrıca teşekkürler ...

(zeda3000 teşekkür ederim)

Son düzenleme:
Bu hayabusalar mucevher gibi

Ya abicim , parasini pulunu bir yana koydum
ne guzel yapmissin o motorlari insanin evinde bas koseye mobilya diye koyasi geliyor .
Saygilar
Kazasiz belasiz bir hayat gecir insallah , darisi bizim basimiza

SADECE ALLAH TEKERLERİNİ DÜZ BASTIRSIN DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR İÇİMDEN :rendeer:
NE GÜZEL BİR DUYGUDUR ONLARI TEMİZLEMEK,SEYRETMEK VE TABİİKİ ONLARLA DOLAŞMAK :queen:
ARKADAŞLAR GÜÇLÜ KARDEŞİMİZE NEDEN 2 TANE YOK NEDEN BU KADAR MOTOR DİYE SORMA HAKKIMIZ YOK
O GÜCÜ NİSPETİNDE MERAK VE HOBİLERİNİ YAŞIYOR
BİZE SADECE SAYGI DUYMAK DÜŞER
ÇÜNKÜ NİCE PARASI OLUPTA ZEVKİ VE MERAKI OLMAYAN İNSANLAR VAR
TEBRİKLER KARDEŞİM
TEKRAR ALLAH TEKERLERİNİ DÜZ BASTIRSIN
ÇİZİK VE TOZ BİLE OLMASIN :queen:
GÜLE GÜLE KULLAN :cat:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrı ayrı herkese tekrar teşekkür ederim , inşallah bir gezide beraber olabilirsek isteyen olursa motosikletimi verebilirim , gezi boyunca istediğiniz gibi test edebilirsiniz , bu arada kışın motosikletleri kapalı garajıma alıyorum , kapalı garajım doğal gazla ısınıyor hafif ılık bir ortamda duruyorlar , 50'den fazla temizlik kimyasalı kullanıyorum , düzenli hava kompresörüyle toz temizliğide yaparım .

sevgili güçlü biz seninle ilkokulda aynı sıradaydık seni çok severdim yıllar geçti aradan seni......nerlerdesin şimdi bi uğrim yanına özlemişim seni kanki.

sevgili güçlü biz seninle ilkokulda aynı sıradaydık seni çok severdim yıllar geçti aradan seni......nerlerdesin şimdi bi uğrim yanına özlemişim seni kanki.

çok hoş bir tesadüf :) hangi okulda aynı sıradaydık çünkü ben 2 tane ilkokul değiştirmiştim ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar