Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları

güle güle kullanın:) abi benim yasım sizden küçüktür ama sanki bende sizin sınıftaydım ortaokulda:p :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: hatırlamadınmı benii :p:queen: :queen: :queen: :queen: :rendeer: saygılar
hahahah koptum yoruma yoksa bendemi aynı sınıftaydım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MkD

konu biraz sabıkalı :mrgreen:
başından beri çok uzaklaştırılan üye var

Bence bu konu Dünya kupası gibi 4 senede bir hortlasın.

Göz sağlığı açısından çok yararlı bir topik. :)

Allah daha çok versin...Gözü olanın burnu aksın...Horkkk...Burnum akıyor fakat nezleden dolayı,yankış anlamayın.

bu topiği açan zat öldümü yoksa.Mazallah bu kadar beğgir adamı çigner geçer beyağw......:farao:(zenginin malı züürdün çenesini prostat yapar)

bu topiği açan zat öldümü yoksa.Mazallah bu kadar beğgir adamı çigner geçer beyağw......:farao:(zenginin malı züürdün çenesini prostat yapar)

O motorları alabilecek bir bütceğe sahip birinin foruma hep bakabilecek zamanı olmaz. Maddiyat demek aynı zamanda büyük sorumluluklar demektir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Güçlü iyi arkadaslar merak etmeyin.
Haybusa yenilendi, yanina yesil bir fistik alindi, bir de mavi renk olsun diye sanirim Suzuki'ye biniyor arasira.:)
Allah daha çok versin.
Sonuna kadar hakediyor.:cat:

sende para çok gibi heralde abicim Allah daha cok versn kazasız belasız :queen:

[

... bendeniz :)
02xz8.jpg

sana hic gerek yoktu :queen:

zenginlik göreceli bi kavramdır önemli olan kanaat edip mutlu olmaktır.herşeye kolayca sahip olmak insanı mutlu etmez. benim hiçbir zaman bukadar param olmıycak ama şikayetçi değilim.. sıradan bi cbf150 aldım gece bile özleyip aşağıya bakmaya iniyorum ve mutlu oluyorum.en büyük sermaye sağlık ve afiyet .HEPİNİZDE BOLCA OLSUN.sevgiler
:):):)

Orta üst seviye bir arabaya 200.000 verileceğine ortaya ağızlar sulanan bir harem çıkmış. Orta üst seviye arabalara, hatta üst seviye arabalara şu 4 motorun üstünde veya kat be kat fazlasını tek arabaya verebilen çok var memlekette, Okan Bayülgenin dediklerini hatırlayın... Bence en mantıklısını yapmış.. İmkanım olsa bende yapmak isterdim, artık yön. kurulu üyesi falan olabilirsem ileride :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar