- Konu Yazar
Seninki yine iyi benim o uzaktan kumanda ile daha kotu bir hatiram var. Ilk vitesli motorum Keeway SL daha yeni turkiye ye gelmisti, ve uzaktan kumandali tabi daha ilk gun otoparkin onundeki cimenligin onune park ettim , nasil mutluyum. Aksam is cikisi binip gidecem is yerinden eve bizim muhasebeci bakiyor oo ne guzel gule gule kullan , bende bak uzaktan calistirmasi var diyorum , dugmeye basmam la motor yan ayaklikta iken ok gibi firliyor kendi basina ve dogru cimenlere oraya dogru uzaniyor.Viteste kalmis megerse motor. Sonra hemen iptal ettirdim hic kimeye ne tavsiye ettim ne kendim kullandim oyle bir ozelligi.
Cunku benim bildigim kadari ile anahtarsiz calismada 10 dakika sonra kendi kendini kapiyor olmasi lazim ama seninki oyle olmamis biri cok guzel alip calabilirmis.
bu durmuyor hocam ama senin hikaye de fena değilmiş
güveniyorum alarmı fln da açıyorum oh diyorum girip eve yatıyorum rahat rahat bir şey olursa motorumun alarmı çalıcak ya:queen: o sağolsun hırsız geçerken
- şişt birader baksana ya
- töbe noluyo lan scooter
- abi be canım sıkıldı ben kendimi çalıştırırım be abi şöyle iki dolanalım gece ortamlara akalım
- way be bu çinliler baya hovardo oluyomuş çalış lan scooter yürü gidelim
sabah kalkıyorum benim scooter geri gelmiş (ne de olsa kendi çalışıyo biraz zorda olsa gidebilir herhalde