kendi katogerinizdeki bir motor sizden seri olduğundaki tepkiniz ne oluyor arkadaslar

Keşke diyorum ama daha hiç öle bişi yaşamadım geçilmek nasıldır bilmiyorum ama aynı sınıftaki bir motoru geçerken süper oluyo :p:p

Vay vay vay konuşana bakın bir iki avans verdik diye hemen girmiş bile havalara :p

Seni kaç kere geçtiğimi ne çabuk unuttum adamım. :cherry:

Şaka bir yana yapım gereği yarış işlerini pek sevmediğimden pek fazla sıkmıyorum ve takmıyorum kendi sınıfımdaki motora geçilsem bile. :wiinkk:

BNm motorum olsa ki olacak yakında yarışacak yada kafa tutan adama durdurur Şunu Derim Bana Uzak ALLAHA Yakın Ol Derim...

arkadaslar kabul edelım kotu bır durum ama ben bugune kadar cıbırımla hıc gecmedıgım cıbır olmadı bende cıbır gıbı mınıkım 165 65 kg ehe anca 50 kg oması gerek benı gecmesı ıcın :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dünyanın sonu geldi der intihar ederim..:mrgreen:

arkadaslar benim motorum honda beat oldugu ıcın 100cc oldugu ıcın 125 lik

scoterlar tarafından sureklı gecıyorum genelde kendımı awutmak ıcın soledıgım

veya karsı tarafa soledıgım seyler :

1-benzin full dolu ondan agırlık yapıyo yoksa hayatta gecemezsınn :)

2-artçım dengemı bozdu :)

3-motorun bakıma gitmesi lazım :)

4-gozume bişi girdi :)

işte bunun gıbı sozcuklerle karsı tarafı etkılıyorum :) wayy beee dıyolar benı

gecer bu o zaman bı daha karsılasmıyorlar benle (Ya da ben ole dusunuyorum)

:p :p :)

Bakiyorumda hep italyan motor sahipleri bu durumdan sikayetci degil cunku hic yuz yuze gelmemisler. Italyan motorun farki bu baslikta bayagi one cikiyor sanirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cakalaz

Yavv..hani cbr 160 yapıyordu..:p

polise "trafiği riske edecek derecede tehlikeli motor kullanıyor bir sürücü. plakası 34 XX 1234" diye ihbarda bulunurum!.. Bükemediğim bileği kırarım! :p

gerçi altımdaki makine basit bi 125cc scooter. 125cc scooter kategorisinde daha serisi yok fabrikasyon çıkışlarında..

ne yetenekler varmış bizde ya :) herkes sınıfında lider :queen:

Eğer beni geçen bayansa veya erkek ama yan bakarak geçiyorsa, anaaa derim savaş ilanıdır bu...:queen:

eğer birisi beni geçerse ki motorum yeni daha alışmam lazım zx 6 aldım gider satar arabayıda satar agusta f4 alırım

Kim benimi geçecekler :)
İsterse daha büyük cc olsun kafa tutarım :)
Bir rx135 çıkarsa karşıma boşa atar yavaş yavaş keyifle giderim arkasından :cherry:

boş yolda asla geçmek için uğraşmam ama virajlı ve hafif trafikli bi yolsa şansımı sonuna kadar denerim :queen:

Batı Karadeniz De Ve çevresinde Benimkinden Hızlı Bws Görmedim Duymadım Görseydim Yanına Gelirdim Slm çakar Tek Tkere Kalkardım Sonra Yakalayabilirse Yakalasın Derdim =)

kilo-boy ve motorsikletimin temizliği ile birlikte şuan bir çok hyo ile yarışmama rağmen geçen olmadı.varsa güvenen gelsin :queen: deer 152 sahibi ikende mct 250 fln tokatlıyordum.en zevk aldığımda kendi motorsikletimden büyük cc motorsikleti geçmek oluyor :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar