kendi katogerinizdeki bir motor sizden seri olduğundaki tepkiniz ne oluyor arkadaslar

umrumda olmaz..kendi motorumun tehlike sınırlarını sınırlarını biliyorum ve sınırların altında kullanıyorum..eğer benden seri ve hızlıysa üzülüyorum çünki tehlikeye atıyodur kendini :):):):)

kendi sınıfında ve aynı model bir motor tarafından geçilirsem anca arkasından bakar güzel makina ve çok iyi bir sürücü derim ve o anı unutamam.

dün dediğiniz şey başıma geldi başka bir ybr 125 tarafından kalkışta geride kaldım acaba hava filtresini sökmek motorun kalkısını etkiliyormu çünkü beni geçen çocuğun hava filtresi sökülmüştü

Prensip geregi, iki tekerli tasitlarla itismiyorum :p 4 tekerlere toz yutturmak daha zevkli :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi katagorimde beni geçen motor yok..:p

Keşke diyorum ama daha hiç öle bişi yaşamadım geçilmek nasıldır bilmiyorum ama aynı sınıftaki bir motoru geçerken süper oluyo :p:p

sınıfımda beni geçene rastlamadım.ama bu olmcak anlamına gelmez.mutlaka bi yerde durdurur tanışırım:p

Egosu ne yuksek milletiz, bir de Fatih Terim'e kiziyorduk...

Forumun test merkezi kısmında ilginç bir soru :) Hey Allah'ım nelerle uğraşıyoruz :) Sorulmuş bari cevap vereyim: Allah yolunu açık etsin kazadan beladan korusun diye dua ederim :)

VaLLa ben aLıştım :) Hemen hemen bütün cbr 125 ler en az 130 yapabilirken benmki 110 u geçmiyo :) biraz koyuyo tabi ama durdukları yerde de benmki lastiklerden kazanıyoo :queen:

yaş 30 a gelince geride kalıyo vallahi böyle şeyler :)

gençler oynasın :)

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hiç öyle bi derdim yok. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar