motor işinde daha çok yeniyim... hala ehliyetimi alamadım.

ama kasksız eldivensiz montsuz asla motoruma binmem tam teçhizat lıyım herzaman

markete giderken bile bunları giyinmeden çıkmam
ama dedğim gibi ehliyetime daha kavuşamadım...1-2 hafta içinde emniyetten randevu alırsam halledeceğim....
şunu farkettim ; kasksız birkere sitenin içinde sürdüm ama korkudan aklıma neler geldi... kask mont ve eldivenin sürüşe ( ki bu benim düşüncem) pozitif bir psikoloji ve güven kattığı kanatindeyim...bu güveni ne motorcu arkadaşlarım .. nede motorum .. nede başka birşey katamamıştır...tavsiyem kimse kasksız , mopntusz eldivensiz dizliksiz sürmesin...
dediğim gibi daha yeniyim arkadaşlarım "daha çok kaza yapacaksın düşeceksin" falan diyoarlar ama ben olması taraftarı değilim.inşallah olmaz...korkum var.çok dikkatliyim ve öğreneceğim bir dünya şey var..
yeni öğreniyoruz sonuçta vitesli motor olayı biraz progresive birşey..zor birşey..hani 4 yol ağzında stop ettirmeler...kırmızı ışıkta kalkarken stop ettirmeler , sallanmalar dışında allaha şükür bir sorun
yaşamadım...yamaha ybr nin debriyajı biraz aşağıda diyoarlar , alışmak lazım...şimdilik hayatımdan motorumdan memnunum allah herkeze kazasız belasız sürüşler nasip etsin.. güzel günlerde binelim arkadaşlar..