- Motosikleti
- Triumph Tiger 800XRx
- Konu Yazar
Motosiklete gonül vermiş forumsever abilerim, ablalarım, bacılarım, kardeşlerim. Tiger 800XRx'imle ilk "sıkıyorsa Do it yourself" çalışması ile karşınızdayım. Güne sabah 6.30 da başladım. Karenaj ve depo sökümünden sonra bobin ve buji değişimi işlemini yaptım. Soğutma sıvısını geçen sene motoru alınca değiştirmiştim, kontrol ettim baktım çiçek gibi pırıl pırıl duruyor değişiminden vazgeçerek radyatör koruma montajı ile devam ettim. Akabinde hava filtresi kutusunu söküp boğaz kelebeklerini nazikçe temizledim ve yine yurtdışından getirttiğim Healtech Quickshifterımı montajladım. Hava filtresi değişimi değiştirdim birde bonus olarak teeee Avustralyalardan Bacanağa getirttiğim pre-filter(yağlı tip temizlenip tekrar kullanılabilir ön hava filtresini de montajladım. Bu ön filtre Avustralya için tasarlanmış tozun kirin %90 ını yakalayıp ana filtre değişim süresini 5 kat uzatıyormuş. Artık Hava filtresini 5 yıl sonra değiştirebilirim. Son olarak Torima M8E android auto car play cihazını da taktım. Fotolar yükleniyor..

Son düzenleme: