Kenan Sofuoğlunun motoru alınır mı?

Büyük ihtimalle kenan sofuoğlu satıldığından haberdar bile değildir.Fiyat oldukça uygun ancak elde patlamaya müsait bir motosiklet.

Hocam soruyorsunuz insanlarda size mantikli cevaplarla gerekcelerini gosterip alinmaz diyor hala niye alinmaz neden alinmaz diye diretiyorsunuz.Anliyorum uygun ve km dusuk diye cezbediyor ama Turkiye'de ucuza lukse sahip olamazsiniz anlayin artik sunu.Olsanizda elinizde patlar gosterdiginiz motor gibi.Motor 4 bin km de 7.500 ₺ piyasasinin 5.000 ₺ altinda.Bide bu motoru satan piyasanin icinden adam babasinin hayrina vermiyor heralde bu fiyata.Bosuna diretiyorsunuz

Nacizane fikrim bu vatandaş Kenan'dan almış onun adını kullanarak satıyor yada satmaya çalışıyor. Emin ol böyle bir ilandan haberi bile yoktur. :)

apaçi motoru alacağıma pist motoru alırım. Kesici iptali yoksa sorun yok. hem motor iyi servis görmüştür.

Bizdeki motor anlayışı işte. Race motoru pistte kullanınca çöp oluyor. Sebep? Sürekli Hard olarak kullanılmış. E zaten bunu piyasada birçok motosiklet kullanıcısı yapmıyor mu? Teker yapmalar, Sürekli RedLine'da kullanmalar vs vs. Tanıdığım birkaç tane Ninja 250SL kullanıcısı var. Adamlar yazın resmen terör estiriyorlar. Her ışıkta drag kalkmalar vs vs. Yazık diyosun motora.

Arkadaşlar motor kullanmayı bilen adam da bozulmaz. Motora bir şey olmaz. (Kronik bir arızası vs yok ise tabiki) Kenanın motoru en azından amacına uygun kullanılmış. Motoru düzgün bir şekilde açılmış motorlar. 100K km için tasarlanmış motorlar sırf kenan kullanıyor diye 4000 de rektefiyeye gelecek hali yok. Her zaman söylüyorum. Motor kullanmayı bilmeyen adamın 10 bindeki motoru, motor kullanmayı bilenin 50.000 deki motorundan daha kötü durumda olabilir.

Kenan sofuoğlu verse verse lastiklere zarar ver, Yer bitirir lastikleri anasını beller. Bir çift lastik ihtiyacın olabilir. :) Birde sonuç olarak antreman motoru illaki motordan düşüyorlar. Gerçi genellikle yarış karenajları vs kullanılıyor ama orjinal karenajlarda da çizikler vs olabilirç Emin değilim.

Dedi mt 09 kullanıcısı :)

Motosikleti
1190 ADV
Yarışa giren motorlar normal kullanım şartlarından daha zorlayıcı şartlarda çalıştığı için kaç kilometre yaptığı değil kaç saat çalıştığı referans alınır. O yüzden kilometresi doğru bir referans değil. Bir diğer husus bu motorun plakası yok, diğer far sinyal vs donanımlarını yanında vermiyorsa satan adam ya trafiğe çıkmayacaksin yada kendin temin edeceksin. Motorun sağlamlıgı durumu için resim kimin kullandığı ve kilometre bilgisi yeterli değil, almak isteyen götürür ustasına servisine baktırır, dinamometreye bağlatir. Hesabına uyuyorsa alır.

F54

km sayacını dikkate alarak bu motosiklet alınmaz
normal şartlarda kullanılan motordan 4 5 kat daha fazla zorlanmıştır
ha 1 km pistte ne kadar zorlanırsa emin ol ondan daha fazla zorlanmıştır
şahsen ben olsam alırım

Plakası var mı? Plaka çıkarılabiliyor mu sor, öğren.
Fiyatın düşük olma sebebi bu olabilir.

Ben alırdım..
Hayatında motor selesine oturmamış adamlar yorum yapmaya bayılıyor.
Şimdi konu başka yere sapmasına ama, binlerce lira faizi haram diye reddeden bir adam, 7000 TL için kul hakkına girer mi?
Hadi onu bırak, 7000 TL için dünya şampiyonu unvanlı adını batırır mı?
Götür ustani, göster, olur verirse al..

sponsor olarak aldığı integral forex sanırım zeytinburnunda deri mont firması...

Sinyal far ayna yok benim gördüğüm kadarıyla. Bunları zmoto dan almaya kalksan sıfır fiyatını geçer zaten.

Super Moderator
1 tane "Tokai" cakmak alin.
Bir duzenek ile cakmagi atesleyin
Ve sabit bir sekilde yanmasini saglayin.
Cakmagin gazi bitmeden eridigini gorun.
Yani bir depo gaz bitmeden cakmak pert olur.

Alakasiz bir ornek gibi gozukebilir.
Eger ornegin alakasiz oldugunu dusunuyorsaniz
Motosiklet sizin icin alinabilir.

TMF 250 cc yarışılacaksa pazarlık edilip alınır,

onun dışında... arkadaşta konudan koşarak uzaklaşmış:)

Sahibinden de satılan plakasız pist motorlarının hepsinin fiyatı düşüktür.
Nedeni de plakasının olmamasıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar