Ama GTR, Bugatti, Lambo sahipleri olaraktan ezikliyonuz Golf'u. Olmaz ki. Hemen yan taraftaki "Motosikletim 100cc'lik diye eziklediler" basligini okumaya davet ediyorum sizi.
Yok ben bu yazdıklarının suratına bile bakmam. Gran turismo da Huayra sahibiyim
Arkadaşlar her zamanki gibi taşlayanlar olmuş fakat ben bu videoyu paylaşma sebebim; istenildiğinde eski kasa bir aracın 400 km/h dünya rekoru kıran motosikletle kafa kafaya gidecek kadar hazırlanabileceğini anlatmaktı.
Hepimiz burada motosiklet sevdalısıyız. 4 tekerlekli araçlarda da benim beklentim minik ama güçlü. Bu TR standartlarında Peu 106 gti gibi araçlar.
Fakat bu golf gerçekten bir başkaymış hayalimde ki araç :joker: minik hızlı ve motosiklet kadar güçlü (hatta bazılarına göre daha da güçlü)
Herkes yeni bir bilgi öğreniyor fakat aşağıdaki bilgiler önemli bende yeni öğrenmiş oldum bu yüzden @GP500-1st teşekkür ederim :cat:
Yok size muhalefet etmedim. Ama bu yazdıklarımı youtubede ve forumlarda insanları yanlış bilgilendirenler var o yüzden yazdım. mesela F. donanım haberde biri Bugattiye hormonlu voswogen demiş 50 kişi onaylayıp begenmiş. O işler o kadar basit değil keşke olsa ama
Golfte sonuçta alt yapı olarak standart 4 tekerlekten çekiş sistemi, hafif hacback kasa var. ama başka hicbirşey yok. eurorodinami, yalıtım, güvenlik, çekiş kontrol, dayanıklık hak götüre.
otobanda herhangi bir süper araç seni aynada nokta yapar. adamım 250 km ile attığı makası 180 le atmaya kalksan gaza dokunduğun anda 1200 beygir harş diye seni bariyerlere vurur. aynı şekil adamın 250 ile korkmadan aldığı virajda sen 180 le ecel terleri dökersin dediğim gibi aynada nokta olursun.
amaç drag yapmaksa drag araçları bunun gibi 0-300 hızı 10 küsür saniyede değil 3-4 saniyede alıyorlar. Sonuç olarak güzel bir ölüm makinesi...