Kenan Sofuoğlu İmola Pistinde Bu gün 2. Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
060826kenansofuoglu1500ni4.jpg
İmola Da yapılan Bu günkü Süper Sport Yarışlarında Kenan Sofuoğlu 2. cepten Start aldı, Startta Çok iyi bir çıkış yaparak yarışa 1. sırada başladı,14 Tur boyunca Birinciliği sürdüren sofuoğlu yerini Takım arkadaşına kaptırınca 2. sıraya düştü

Şampiyonada Bayliss Birinci liğini ilan etti Kenan Sofuoğlu son yarışa sıralamada üçüncü olarak giriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
süperrrrrrrrrr pazarpazar güzel bi haber teşekkürler

etrafina bakinirken kaptirdi liderligi..
kenan abi yarista 2. yi gecersen kacinci olursun..:pr: :queen:

2. olursun :p

Kenan Sofuoğlu İtalyan kanalı RAİ'e yaptığı açıklamada , Charpentier'in şampiyona pozisyonu için birinci olması çok önemliydi o yüzden virajı biraz daha geniş alarak geçmesini sağladım dedi .

Süper Moderatör (BBRR)
Ykışmamış kenana birinci olmak için birinden yol almakta şık bir hareket değil..Bileğinin hakkıyla alacan bu pozisyonu ..Kenan ayıp etmiş ama bence bu kenanın fikri değildir..takım stratejisi denilen ayak oyunları

ben yarışı izledim açık açık yol verdi sağımdan geç diyede ayağıyla gösterdi galiba takımı için yaptı olsun onun daha hızlı olduğu alenen ortadaydı bşarılarınjın devamını dilerim

eurosport spikeri kenan ı gecmesi için takım arkadasını o kadar motive ttiki anlatırken nerdeyse charpanter e hadi kocum hadi aslanım diyecekti

bmb

kenan çok guzel yariş çıkardı
ayağı ile charpanter geç işareti yaptı yoksa bütün kapıları kapatıyordu...
tebrikler kenan.. en kısa zaman da motogp olursun inş::)

kenan charğantierden daha iyi olduğu muhakkak.lakin aayığla sağmad geç olayına çok bozuldum.burası o salak F1 olmamalı ki inanın F1 RE UYUZ OLUYORUM.yani motosiklette takım kuralları olmamalıdır...asla.yine de tebrikler kenan kardeşim.seni en kısa sürede MOTO GP VEYAHUT TA SBK DA GÖRMEK DİLEKLERİMİZLE.YOLUN AÇIK OLSUN.BİR DAHA DA KİMSEYE YOL VERME.:pr:

kenan yarışırken sinan da körfez pistinde lider dönüyordusinan birinci oldu kenan ikinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar