Kenan kaerdeşimiz herşeyın en iyisini hakediyor bu günlere gelmek zo oldu kenan için birsürü zorluk bunları bizler sadece yazılanlardan röportajlardan duyma şansımız oluyor,
bizlere macera hıkaye gibi gelsede birsürü zorluk buna rağmen bunca zorluğun üstesinden gelerek dünya şampiyonu olmak kolay işdeğil ,
hırs azım çalışmak inanç diye düşünüyorum,ve başarı bundan sonra daha zorlu bir yarış takvimine başlayacağını biliyorum kenan ın bizler sevenleri yada motor severler desteklememmizden ve dua etmemizden başka şansımız olmadını düşünüyorum,
kenan ı nekadar yakından tanısamda aile dostu olsamda bunun yanında fanatik bir hayranı seveni olarak ben hep destek olmaktan yanayım ,
ayrıca bu sene daha önemli daha bır sıkı destek olmalıyız busene gercekten zorlanacağı bır yıl ,
bilirsiniz meyve veren ağaç taşlanır (şampanya) konusu hep kurcalanan bir konu bence hıç kurcalanmamamlı bu kenan ın düşüncesi inancı ,
Hatırladığım kadarıyla Rahmetli Bahattın abi şampanya patlatmazmış ,kenan da Rahmetli abisini örnek alıp izinden gittiği için bu bence normal bir davranış ,
hıç kımse kımsenin inancıyla ilgilenme lüksüne sahıp değil herkes kendi inancıyla yaşar ve ölür bunun için bu konu her acıldında kenan nın üzüldünü biliyorum.
benim için önemli olan düzgün bir kişilik örf ve adetlerine sonderece bağlı düzgün bir adam olması bunun yanında disiplinli çalışkan bir sporcu ayrıca gençve yetenekli yeni nesil motorculara örenk teşkil edecek ve yol gösterecek bir sporcu .
Başarılar diliyorum kenan sofuoğlu na yolun açık olsun şampiyon ,
kenan saaruhan
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu
herkese hayırlı günler iyi sürüşler