Kenan Sofuoğlu CycleWorld dergisinde

14200817554.jpg

Sofuoğlu ve motoru cycleworld dergisinin şimdi gelen Şubat 2008 sayısında!
DEV resimler, ve uzun bir makale ile (sayfa 76 dan 84 e) !

Çok gurur duydum, bayıldım!

Aynı makalenin kısaltılmış özeti ve fotografları
http://www.cycleworld.com/article.asp?section_id=3&article_id=572

adresinde.

Makalede hem ondan hem motorundan bahsediyorlar, daha okuyamadım, heyecanla yazayım dedim buraya! :cat:

Sevgiler, -turgut

Moderatör tarafında düzenlendi:
gururumuz KENAN,
bunca emek ve çalışılan onca zamanın ardından o bunları haketti,
şampiyon 2008 yarışlarında da esecek pistlerde !!!!!

Son düzenleme:
Helal olsun kenan'a Çocukluğumdan beri hayal ederdim ve elbet olacak derdim Pistlerde Türk bayrağı dalgalanacak ve İstiklal Marşı okunacak derdim hep Kenan bunu en kısa sürede başardı.

röportajın ilk sorusu (genelde Kenan'a yurt dışında galiba en çok sorulan sorulardan biride bu ) niçin podyumda şampanya patlatmadıgı şeklinde,
-sebebini net bir şekilde anlatmış ancak;

ben bu olayın Kenan büyüdükçe daha fazla sorun olacagını düşünmeye başladım, bildiginiz gibi bu işler sponsorluktan geçiyor ve podyumun en önemli sponsorları da içki firmalarıdır, bugüne kadar sorun yapılmamış olması bundan sonrada Kenanın bu tercihini sorun etmeyecekleri anlamına gelmez; yarışlar ve organizasyonlar büyüdükçe bu çok daha fazla dikkat çekecek bir duruma gelecek gibi görunüyor sanki

herşeyden önce sporcu kişiliği ile çok güzel bir örnek..
bütün sporcular örnek almalı sadece motorsporlarıyla ilgilenenler değil..
başarılarının devamını diliyoruz ve bekliyoruz..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenan kaerdeşimiz herşeyın en iyisini hakediyor bu günlere gelmek zo oldu kenan için birsürü zorluk bunları bizler sadece yazılanlardan röportajlardan duyma şansımız oluyor,
bizlere macera hıkaye gibi gelsede birsürü zorluk buna rağmen bunca zorluğun üstesinden gelerek dünya şampiyonu olmak kolay işdeğil ,
hırs azım çalışmak inanç diye düşünüyorum,ve başarı bundan sonra daha zorlu bir yarış takvimine başlayacağını biliyorum kenan ın bizler sevenleri yada motor severler desteklememmizden ve dua etmemizden başka şansımız olmadını düşünüyorum,
kenan ı nekadar yakından tanısamda aile dostu olsamda bunun yanında fanatik bir hayranı seveni olarak ben hep destek olmaktan yanayım ,
ayrıca bu sene daha önemli daha bır sıkı destek olmalıyız busene gercekten zorlanacağı bır yıl ,
bilirsiniz meyve veren ağaç taşlanır (şampanya) konusu hep kurcalanan bir konu bence hıç kurcalanmamamlı bu kenan ın düşüncesi inancı ,
Hatırladığım kadarıyla Rahmetli Bahattın abi şampanya patlatmazmış ,kenan da Rahmetli abisini örnek alıp izinden gittiği için bu bence normal bir davranış ,
hıç kımse kımsenin inancıyla ilgilenme lüksüne sahıp değil herkes kendi inancıyla yaşar ve ölür bunun için bu konu her acıldında kenan nın üzüldünü biliyorum.
benim için önemli olan düzgün bir kişilik örf ve adetlerine sonderece bağlı düzgün bir adam olması bunun yanında disiplinli çalışkan bir sporcu ayrıca gençve yetenekli yeni nesil motorculara örenk teşkil edecek ve yol gösterecek bir sporcu .
Başarılar diliyorum kenan sofuoğlu na yolun açık olsun şampiyon ,
kenan saaruhan
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu
herkese hayırlı günler iyi sürüşler

Müthiş bir gurur kaynağı Kenan kardeşimiz. Allah başarılarının devamını nasip etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar