kenan abinin en büyük abisi.senesini tam hatırlamıyorum ama vefat etmiş..bildiğim kadarıyla kenanın bu noktaya gelmesinde en çok katkısı olan insan hatta arabasını bile satmıştı yanılmıyosam..
reklamda arai kaskı yere atması, daha cok hırslanması bile gururdan gozlerimi yasartırken, abisinin vefatını simdi sizlerden ogrendigimde içim parçalandı.
başı sağolsun, Allah sevdiklerine uzun ömürler versin..
iskenderunlu26 nın da belirttigi gibi şampiyon yetiştirmek için bütçe ayrılmıyor, hatta çoğunlukla -hele ki konu motor yarışları ise- en yakınlarımız bile manevi destek olmuyorlar. şampiyon olursan da herkes destek, herkes arkanda. Casper Computers bir adım atmış, tebrikler demek lazım gene de.
Motor sporları alanında fon yaratmak, finansman olmak da umarım bununla kalmaz. İki teker severler olarak elbette minnettarız, ama yetmez tabi, destegin buyumesi şart. Şampiyonları yetiştirmek şart. Kenan Sofuoğlu' nun eğitmenlik yapacağı bir motor sporları okulu da acılsa çok guzel olur mesela?? Sponsorlar dusunsunler..

Bence coktan dusunmeye baslamışlardır da. Fakat, kişisel görüşüm: Kenan Sofuoğlu bu tür bir işe kariyerine veda ederken başlamalı. Eğitim işi kendisini yarış antrenmanlarından alıkoyabilir. Cünkü talep çok olur

Allak korusun, kendi antrenmanları aksar falan.. aman!!
son olarak, şampiyonumuz da inşallah her zaman destek bulur

milyonlarca kişi onunla gurur duyuyor...
bu da 4 ay once youtube a eklenmiş bir videosu.. bu asamaya gelene kadar yasadıklarını kısaca anlatıyor. daha once verildiyse, uyarın, silivereyim
[YT]PnT_tWzGpZQ[/YT]
ona destek olan isviçreli türk iş adamını takdir ettim(vidyoda Kenan Sofuoğlu anlatıyor). ahanda buraya yazıyom, benim de param olsa, ben de Türk sporuna destek olurdum.. sadece motor sporlarında değil yani, herhangi bir branşta.. yetenek çok, para yok

(