Kemer , Side 2 Gün 1 Gece toplam 825 km .

Slm

Bayram tatilinin yaz ayına denk gelmesini fırsat bildim zaten uzun zamadır planlıyordum hem tatil yaparım hemde farklı yerler görürüm deyip beklemeye başladım beklediğim gün sonunda geldi

Avandalık kişisel eşya derken çanta baya ağır oldu kask için ayrı ince bi kilit almıştım baya iş gördü :)

Yolcu yolunda gerek deyip sabah erknden yola çıkıyorum

Konya çıkışındayım

Ortamda ışık olmadığı için telefon iyi resim çekememiş :pl:

2v8pR0.jpg

AZ5jXr.jpg

4YbNVJ.jpg

117 km sonra ilk molamı Tınaztepede verdim

V2vjJr.jpg

nYL4ql.jpg

vYn3B6.jpg

1jMRAp.jpg

Ld1jqG.jpg

rYZGbN.jpg

Seydişehir çıkışından sonra virajlar uçmalı kaçmalı acayip acayip virajlar var , virajlar hem çok keskin hemde dağ kenarlarını yonttukları için viraj çıkışları görünmüyor kendimi hafif düzlüğe çıkartınca bir mola daha verdim

bQJPW8.jpg

d4k9R4.jpg

5pMjBR.jpg

4YbN5L.jpg

Manavgatıda es geçdikden sonra Antalyada biraz turluyorum yollar caddeler temiz çevre düzenlemelerine önem verilmiş hoş bir şehir

vYnqYm.jpg

1jMXjY.jpg

Ld1Lda.jpg

lBvVLE.jpg

Bu yoldan Kemere kadar yol kalabalık ve virajları çok güzel :)

1jMXvD.jpg

PvPgob.jpg

gjZBAQ.jpg

Z270V0.jpg

onr1Zo.jpg

361 kmnin ardından Kemere ulaştım

jzVonJ.jpg

Plaj resimlerini foruma uygun olmadığı için yüklemiyorum :cherry:

onr1V9.jpg

lBvVZr.jpg

V2vbDv.jpg

AZ5pGB.jpg

0bmQrY.jpg

4Yb597.jpg

NYr7JQ.jpg

aP26R7.jpg

Y3rARA.jpg

Do4aqZ.jpg

mq1nZY.jpg

EQ5ZMv.jpg

Otel pansiyon fiyatları uçuk yer yok bnde Göynükde bi otel bulup gece orda konaklıyorum sabah kahvaltısından sonra Sideye geldm

Y3rAGa.jpg

8mDJyr.jpg

jzVo7G.jpg

Selam panpa :king:

2v8b00.jpg

lBvVlb.jpg

nYLBnl.jpg

vYnq96.jpg

1jMX5p.jpg

Ld1LrG.jpg

rYZ7rN.jpg

AZ5p90.jpg

0bmQY8.jpg

4Yb5EL.jpg

Jdnv0Y.jpg

Dönüş yolundayım asfalt erimiş zift gibi olmuş :pl:

AZ5W2v.jpg

0bm9VZ.jpg

4YbXmA.jpg

OJ7m24.jpg

Sağ salim eve geliyorum 2 günde 825 km ile bu geziyide böylece yemiş olduk :)

Gboanr.jpg

Son düzenleme:

MCV

Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler

guzel bır gezı olms hocam emegıne saglık bızde manavgat 5.motorsıklet festıvalında cadır kurduk dun geldık bende paylasmayı dusnuyrum fotografları :)

Tşklr arkdşlr her sezon en az bir kere böyle uzun yolculuklara çıkmayı planlıyorum Artık yeni sezona biraz daha iyi motorla daha ilerilere gitmek dileğiyle :)

Gonyalı, gittiğin tarihi yerlerin adını yazmamışsın. Sanki google'dan rastgele fotoğraf bulup yüklemiş gibi olmuş. :mrgreen:

İlk gün Kemerdeydim Ertesi gün Sideye geçtim akşam üstüde geri döndüm resimlerin telif hakları bana aittir :mrgreen:

Benimde Ankara dan çıkıp yapmak istediğim güzergah bu ama 125cc ile Ankara dan cesaret edemiyorum.Senin yaptığın 800km bende üzerine bi 600-700km üzerine koyup gitmem gerekecek :cyclopsan

YBR 125 ESD aldım Yavru ceylan Tam. Uzun yola cıkacam ama CBR 250 R yanında nasıl olacak bılmıyorum... Güzel gezi..

Motoruna güvenmiyorsan git ama Toroslarda felan yolda kalayım deme :)

Motorumu alalı 3 ay kadar oldu.Motorun huyunu suyunu ikinci el aldığım için bilmiyorum tabi ama Ankara da en uzun turum şu an git-gel 320km Tuz Gölü oldu.Tuz gölü seyahatimde bir sıkıntı yaşamadım şükür.Rahat gittim geldim ama bir yandanda motor bir kenara kendime de fazla güvenemiyorum üzerinden indikten sonra şöyle biryerlere uzanasım geliyo. Bilmiyorum nasıl yapacas.Motor seyahatinden önce nasıl besleniyorsunuz?? :)) :sunny:

Dediğin gibi en büyük korkum gece yarısı ıssız bir yerde yolda kalmak olur.Toroslar o biçim zaten.Şansım olursa tınaztepe tesislerinin orada yolda kalmak isterdim :p

Motorumu alalı 3 ay kadar oldu.Motorun huyunu suyunu ikinci el aldığım için bilmiyorum tabi ama Ankara da en uzun turum şu an git-gel 320km Tuz Gölü oldu.Tuz gölü seyahatimde bir sıkıntı yaşamadım şükür.Rahat gittim geldim ama bir yandanda motor bir kenara kendime de fazla güvenemiyorum üzerinden indikten sonra şöyle biryerlere uzanasım geliyo. Bilmiyorum nasıl yapacas.Motor seyahatinden önce nasıl besleniyorsunuz?? :)) :sunny:

Dediğin gibi en büyük korkum gece yarısı ıssız bir yerde yolda kalmak olur.Toroslar o biçim zaten.Şansım olursa tınaztepe tesislerinin orada yolda kalmak isterdim :p

Yolda kalmayıverecen olup bitecek dağ başında tek başına yolda kalmak gercekden iyi olmaz Yola tok karnına çık gerekli oldugu durumlarda petrollerden püskevit felan alır yersin karın doyurmasada anı kurtarır :)

7.000 kmye geldim su an raadım 100 kmye kadar molasız bakkala gider gibi gidebilirim :cherry:

Fazla oyalanma son gaz yardır 100 kmyi 1 saatte alsan vaktin bolsa ben simdiye o geziye çıkmıştım :) forumdan zuzuuw arkadası takip et istedikden sonra her sey olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Yanına avandalık yedek buji lastik tamir spreylerinden zincir yagı felanda al :)

Evet doğrusun hocam.İsteyince herşey olur. Aysonu kısmetse allahdan bişey çıkmazsa yollardayım.Avadanlık hazır zaten. Artık benzinliklerden kendimede bir yükleme yaparım.

Sağol bilgilerin için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar