- Konu Yazar
Slm
Bayram tatilinin yaz ayına denk gelmesini fırsat bildim zaten uzun zamadır planlıyordum hem tatil yaparım hemde farklı yerler görürüm deyip beklemeye başladım beklediğim gün sonunda geldi
Avandalık kişisel eşya derken çanta baya ağır oldu kask için ayrı ince bi kilit almıştım baya iş gördü
Yolcu yolunda gerek deyip sabah erknden yola çıkıyorum
Konya çıkışındayım
Ortamda ışık olmadığı için telefon iyi resim çekememiş
l:
117 km sonra ilk molamı Tınaztepede verdim
Seydişehir çıkışından sonra virajlar uçmalı kaçmalı acayip acayip virajlar var , virajlar hem çok keskin hemde dağ kenarlarını yonttukları için viraj çıkışları görünmüyor kendimi hafif düzlüğe çıkartınca bir mola daha verdim
Manavgatıda es geçdikden sonra Antalyada biraz turluyorum yollar caddeler temiz çevre düzenlemelerine önem verilmiş hoş bir şehir
Bu yoldan Kemere kadar yol kalabalık ve virajları çok güzel
361 kmnin ardından Kemere ulaştım
Plaj resimlerini foruma uygun olmadığı için yüklemiyorum :cherry:
Otel pansiyon fiyatları uçuk yer yok bnde Göynükde bi otel bulup gece orda konaklıyorum sabah kahvaltısından sonra Sideye geldm
Selam panpa :king:
Dönüş yolundayım asfalt erimiş zift gibi olmuş
l:
Sağ salim eve geliyorum 2 günde 825 km ile bu geziyide böylece yemiş olduk
Bayram tatilinin yaz ayına denk gelmesini fırsat bildim zaten uzun zamadır planlıyordum hem tatil yaparım hemde farklı yerler görürüm deyip beklemeye başladım beklediğim gün sonunda geldi
Avandalık kişisel eşya derken çanta baya ağır oldu kask için ayrı ince bi kilit almıştım baya iş gördü
Yolcu yolunda gerek deyip sabah erknden yola çıkıyorum
Konya çıkışındayım
Ortamda ışık olmadığı için telefon iyi resim çekememiş
117 km sonra ilk molamı Tınaztepede verdim
Seydişehir çıkışından sonra virajlar uçmalı kaçmalı acayip acayip virajlar var , virajlar hem çok keskin hemde dağ kenarlarını yonttukları için viraj çıkışları görünmüyor kendimi hafif düzlüğe çıkartınca bir mola daha verdim
Manavgatıda es geçdikden sonra Antalyada biraz turluyorum yollar caddeler temiz çevre düzenlemelerine önem verilmiş hoş bir şehir
Bu yoldan Kemere kadar yol kalabalık ve virajları çok güzel
361 kmnin ardından Kemere ulaştım
Plaj resimlerini foruma uygun olmadığı için yüklemiyorum :cherry:
Otel pansiyon fiyatları uçuk yer yok bnde Göynükde bi otel bulup gece orda konaklıyorum sabah kahvaltısından sonra Sideye geldm
Selam panpa :king:
Dönüş yolundayım asfalt erimiş zift gibi olmuş
Sağ salim eve geliyorum 2 günde 825 km ile bu geziyide böylece yemiş olduk
Son düzenleme: