Kemaliye Turu 2007

Bu Sene aslinda niyetim Marmara Bölgesini Turlamakdi amma kücük bir rahatsizlik benim planlari alt üst etti ve zaman yetersizliginden Turu degistirmek
zorunda kaldim, Baska bir Forumda Kemaliye Gezisi aklima geldi,cok hosuma gitmisdi ve bende Kemaliyeye gitmeye karar verdim.

KANGAL

DIVRIGI

UNESCO nun koruma altina aldigi ULU CAMII

ve FIRAT NEHRI

Kemaliyeye giden Tüneller

KEMALIYE

Bozkurt Otelin Sahibi Sevki Beyé buradan Tesekkürlerimi iletmek istiyorum,bize verdigi tavsiyeler cok faydali cikti

Bu Evin Sahibini kismanmamak elde degil ,Manzarasi müthis

ya aklim bu Evde kaldi

Ben ve Amcam ,Karadeniz Turundada beraberdik

istikamet ELAZIG

Ne yazikki benim Fotograf Makinesi bana sorun yaratti ve Resimlerin cogunu kurtaramadim,Elazig ve Malatyadan ancak bu kadar mevcuttu

Malatyadan sonra geri dönüs baslamisdi ve yol kenarinda kücük bir Restaurant´da iki Motorsiklet fark ettim
kornaya basarak selam verdim,Motorlari gecerken dönerek Plakalarina bakdim ve ne göreyim Almanyadan ayni Eyaletten
geliyorlar, hemen dönerek yanlarina variyorum .isimlerinin Wolfgang ve Manne(Manfred) oldugunu ögreniyorum.
Trenle Edirneye gelmisler ve Karadeniz üzeri Agriya gitmisler.
Malatyadan Kappadokyaya gececeklerini ögrenince ikisinide davet ediyorum.

Ürgüp´de bulusduktan sonra Manne, Wolfgang be ben Kappadokya Turuna basliyoruz

Wolfganin Motoru 22 yasinda ve Catali ,Deposu Amartisör gibi Parcalari o zamanin Paris Dakar da yarisan
Motorlarin ayni Aksesuarlari kulandigini söylüyor.

Ürgüpün Üzengi cayina gidiyoruz

Wolfgang dogal maden suyunu denerken

ve ikinci süpriz
Üzengiden dönerken yol kenarinda bir kisi hizlanarak bizim yakinimiza geliyor ve bir seyler diyiyor amma ben sürüs aninda oldugumdan
anlamiyorum ve yüksek sesle Falcon50 diye cagirmaya basliyor.ALLAH ALLAH bu benim Nick Name mi nerden biliyor diyerek duruyorum.
Kendisini tanitiyor Spedy1 (Cem) kendisi bizim Almanyadaki Siteye daha yeni Üye olmusdu,ve Kayseriden Dügün sebebiyle Kappadokyada oldugunu bize
iletiyor.tesadüf diye buna derim.
Cemle Mustafapasada(Sinasos) bulumaya anlasiyoruz ve ayriliyoruz.Cemin bize karsi gösterdigi Mizafirperverligine ayrica Tesekkür etmek istiyorum.

Tanidiniz´mi evet Asmali Konak Dizisinde kullanilan Ev
Su an Restaurant olarak kullaniliyor

Sinasosun en eski Evi

Cem geldikden sonra bize Rehberlik yapti

Mannenin Sarap meraklisi oldugunu ögrenince Cem bizi Amcasinin Sarap imalathanesine götürdü
Wolfgang ve Manne yeterlice deneme firsatini buldular ve cok hoslandilar

ve ayrilma ani geldi

Son düzenleme:
yaw abi sen bu yaz yemedin içmedin gezdinmi?

helal olsun valla:rendeer:

Anadolu bir başka güzeldir taşları oya gibi işlemişler güzel kareler yakalamışsınız fotolar için teşekkür ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler teşekkürlen anadolunun aynası gibi olmuşsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar