Kemal Coşkun ( Achille )

Arkadaşlar öncelikle Ömrünü yitiren arkadaşlara Allahtan rahmet dilerim.Motosiklet hastası olmak motorcu olmak mükemmel birşey yanlız lütfen dikkatli kullanalım.Arkanızda bırakabilecek olduğunuz kişilerin gözyaşları sizi geri getiremez.Bu sebeple sizleri dikkatli bir motorsiket hastası olmaya davet ediyorum. Anlayışınıza teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ....

Hep bu olay son olsun diye diliyoruz ama bu gidişle bu ülkede motosiklet kullanmak adına daha çok canlar vereceğiz gibime geliyor... Bilinçlenme için eğitim gerekiyor ama kimden başlamak lazım??? İnsana değer verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz maalesef.

aynen ABİCİM SANA YÜREKTEN KATILIYORUM ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YATSINLAR :salut:

bu resimler kemal abiyle ilk tanıştığım günkü resimler
ortama yabancı olduğum için kenarda kös kös otururken saolsun ilgilenmişti benimle
çok fazla tanıyamadım kendisini zaten uzun zamandır görmüyodum
iyiki de daha fazla tanımamışım çünkü çok çok daha fazla koycaktı bana
bi insanın ölmesi kötü de hele ki tanıdık birisinin ölmesi gerçekten insana daha fazla koyuyo
Allah Kemal abininde Hande ablanında mekanını cennet eylesin

http://www.motosiklet.net/forum/815650-post223.html

Canım komşum, canım arkadaşım, canım abim
Herşey için teşekkürler... Seni hiç unutmayacağım bir yaşamım olacağını bil...

ortama yabancı olduğum için kenarda kös kös otururken saolsun ilgilenmişti benimle
bi insanın ölmesi kötü de hele ki tanıdık birisinin ölmesi gerçekten insana daha fazla koyuyo

Bu resimlşerimiz hep kalbimizde ve aklımızda...

Son düzenleme:
allah rahmet eğlesin.......çok üzücü bir durum başımdan böyle bir acı geçtiği için herkezi çok iyi anlıyorumm..:pale:

geçenlerde women riders grubu herşey dahil programına çıktı ve çok güzel konuşmalar yaptı bide bu şekilde tanınmış kanallara çıkalm ve halkı bilinçlendirmeye çalşalımm lütfenn

daha fazla arkadaşlarımızın ölmesini istemiyoruzzzz..:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun...

Benimde 3. gorusumdu rola ama toplamda 6-7 kez gorustuk toplam sohbetimiz 2 saati gecmemiştir ama Cok sevdiğim bir arkadaşımdı demek için yeterli cunku dogru dobra düzgün adam gibi adamdı ....

Lanet okumayı sevmiyorum ama motosikleti ve motosiklet tutkunlarını serseri gören o bariyerlere hala normal diyen yollarımız hala duzgun diyen varsa hepsine lanet olsun diyorum ...

Allah Rahmet Eylesin, Mekanları Cennet Olsun.. Bu Son Kaza Olur Inşallah..

inanırmısınız numarası halen telefonumda durur...arasam acaba karşıma kim çıkar...ben bu duruma alışamadım dünya tatlısı abimdi...bu dünyanın boş olduğunu anlıyor insan..

Allah Rahmet eylesin Mekanları cennet olsun . Neden Neden die sorguladığım nadir olaylardan biriydi.

kazaya uzaktanda olsa şahit olan bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla epey süratliymiş...önünde seyreden bir grubu yakalamaya çalışmış...

motoru aldığı ilk gün Bülentle bizim burada Seyrantepede epey bir temizlik yaptılar...bende sonra lahmacunları getirmiştim muhabbete evde devam etmiştik..hatta demiştimki Kemal abi motoru sen alıyon lahmacunu ben diye makaraya sarmıştım...

rahmetli küçük ccde tecrübe sahibiydi...fazerin gücüne alışamadı ...ilk aldığında 260 lara çıkmıştı şu an GS stadının olduğu TEm düzlüğünde...düzlükte dip gaz yani...viraj konusundan çok zayıftı abim...hızını o kadar düşürürdü ki 80/90 a kadar düşerdi kontra tekniğini uygulamaya cesaret edemezdi...korkardı motorun gücünden devrileceğini zannederdi...düzlükte basardı...ailesinide üzmek istemem ama canım abim çok sert kullanırdı makinayı...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar