Kemal Coşkun ( Achille )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mekanları cennet olsun...

Ama bu bir kaza değil cinayet kıyım bu insanlık suçu ve bunun sorumlusu kazadan yargılanmamalı direk müebbet yemeli..Ne yazsam ne konuşsam geri getirmeyecek ki onları..:pr: Bilinçsiz cahil embesil bir milletiz...:pr::pr::pr:

allah rahmet eylesin ya cidden kötü oldum yorumlarını gördügüm için daha bir garip oldum :S

4. fotoğrafta hande nin hemen yanında ben vardım, geçen sene haziranda baltalimanındaki polis moral merkezindeydik :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amaann,Çok üzüldm yaa,Mesajları,yorumları duruo..Şuan yoklar...Ben motorun fiyatını düşürp hemen satacam ya,Soğudum şu motor işinden.aLLAh rahmet eylesin,Çok üzüldüm yaa

Amaann,Çok üzüldm yaa,Mesajları,yorumları duruo..Şuan yoklar...Ben motorun fiyatını düşürp hemen satacam ya,Soğudum şu motor işinden.aLLAh rahmet eylesin,Çok üzüldüm yaa

Üzülmen normal hepimiz üzülüyoruz Allah gani gani rahmet eylesin fakat motordan soğumana anlam veremedim :silent: ecel bu motoru satarsın düz yolda yürürken ayağın takılır düşersin beyin kanamasından gene ölürsün (Allah korusun)

haberlerini aldığımda askerdeydim, komutanıma dedimki, komutanım bana cep telefonunuzu verirmisiniz, hayırdır oğlum dedi, arkadaşlarımı kaybetmişim diğer arkadaşlarımı aramam lazım dedim, sağolsun kırmadı istediğin kadar konuş dedi, ah be abi ne vardı az daha dikkatli olsaydın, Rabbim mekanınızı cennet eylesin, hande ile seni cennetde görürüz inşAllah...

haaaaaaaaaaydaaa ne oluyor lan bıraz uzak kaldık kafayı yıycem ya akira bir kemal abimle eşi iki ne oluyor lan ne oluyor bismillah demeden ıkıncıyı ogrendım kafayı yıycem nasıl bırsey bu allah rahmet eyelesın mekanı cennet olsun

mekanları cennet olsun...

]

bu fotoları ben çekmiştim...

şu ortada bana verdiği poza bakarmısın...ne tatlı bi adam dimi...

vay be Kemal abim be...beniii teee üşenmeden 4.Leventden Esenler otogara götürmüştün...

dscn1144jk8.jpg

dscn1145el8.jpg

dscn1146su2.jpg

dscn1147oc1.jpg

İkea otoparkında toplandık, çocuklar gibi şendik. :)
Bizim şantiyede iyice yükseliyor ha! (1. ve 2. foto sağ taraf; 4 katta sıfır kotundan aşağıda)

dscn1148pq4.jpg

Uzun, ince bir dalkırandayım...

dscn1149hc0.jpg

dscn1150mm5ou1.jpg

:)

dscn1151xk4.jpg

dscn1152fe8.jpg

dscn1153jr3.jpg

Böyle bir mont giyme tarzı var mı? :)

dscn1154ox2.jpg

Babaçi az göbeği içeri çeksen daha yakışıklı çıkacaksın. Hata bende ama hatırlatmadım. :p

dscn1157mc2.jpg

1. Abi şu düğümü açsan yeter!
  2. Tamam birader hallederiz.
:)

dscn1159gb6.jpg

Bunun da tırnaklar amma uzamış.

dscn1161fk2.jpg

Akvaryum oldukça büyüktü, maşallah astronot balıklarına ve hacmine bayıldım.

dscn1164pn5.jpg

dscn1166bp6.jpg

Ye acıyı çıkar boncuk boncuk teri. :)

dscn1167fb9.jpg

Böyle bir manzara yok! Bu vesileyle deniz hasretimi de bir nebze olsun gidermiş oldum, zaten ödediğimiz hesabın yarısı deniz manzarasına. :)

dscn1173ny7.jpg

dscn1176vu2.jpg

dscn1175fq1.jpg

1. Kaan senin motor bayağı yeniymiş!
  2. Evet abi sıfır.
  3. Baksana plakası bile yok!
  4. Ha, ne, nerede!?

Kaan Babaçi'ye dua et, sağolsun seni bayağı bir zahmetten kurtardı. :cat:

dscn1177dm7.jpg

Pandaların en sevdiği çerezin tadım çekirdeği olduğunu biliyor muydunuz?:queen:

dscn1178rm5.jpg

Ayrıca parklarda spor yapmayı sevdiklerini? :p

dscn1182uq6.jpg

Hyosung rx125sm

dscn1183ns4.jpg

Honda nx4 falcon

dscn1184pv5.jpg

Yamaha ybr125

dscn1185cs3.jpg

Honda cbf150

dscn1186uk9.jpg

Yamaha r6

dscn1187eb1.jpg

Beş adet bayan bulamayınca Panda'yı yatırdık bizde. :mrgreen:

dscn1188vb6.jpg

Bunun beşlisi babaçi nin f.makinesinde.

dscn1192tb2.jpg

dscn1193nn4.jpg

dscn1194xi0.jpg

dscn1199mi5.jpg

Sana kardeş getirdim dedim ama dinlemedi huysuzlandı kanlı, canlı küheylan. :)

dscn1203eu6.jpg

Artık yola çıkma zamanı.

Velhasıl güzel gezi oldu. Bu tür ani planlanan geziler hep damakta tad bırakır zaten. Depoyu doldurdum, gidiş ve dönüşte mola verdiğimizde tekrar doldurdum. Toplam 10,84 ytl tuttu yaptığımız yol ise 96 km idi. Benim demir küheylan bayağı tasarruflu bunu da öğrenmiş oldum. Demek sakin gitsem daha az yakacak.

Arkadaşlarla tanıştık, sohbet ettik, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Darısı başka gezilere. :cat:

Yakın arkadaşımın kardeşiydi Kemal. Gözleri ateş gibi parlayan pırıl pırıl bir delikanlı.
Hande'de cıvıl cıvıl sıcakkanlı bir kuzucuktu.
allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar