Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kemal'siz yaşamak istemede demekki, mekanları cennet olsun.:pale:

Allah ikinizinde mekanını cennet eylesin.Başlığı görünce bir değişiklik olduğunu anladım ama öyle olmamasını diledim:( Gerçekmiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başınız sağolsun.

Allah gerçekten sevenleri ayırmıyormuş demekki. Allah gani gani rahmet eylesin.günahları affolsun ikisininde !

cenazesi için bilgi almak isteyenler buradan ulaşabilirler

oyucal' Alıntı:
Arkadaşlar,

Biraz önce hastanedeki arkadaşımız Özgün Sipahioğlu ile telefonda konuştum. Kendisi bilgisayara erişemediği için sizlere duyurmamı istedi.

Hande arkadaşımızın cenazesi yarın saat 11 selasından sonra öğle namazını müteakip, Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Siteleri Camiinde kılınacakmış. Cenaze namazının ardından cenazesi Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecekmiş.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen olursa hastanedeki Özgün arkadaşımızı arayabilirler.

Telefon No :

0542 459 94 46

Allah rahmet eylesin.
Haberi okudugumdan beri kaç gündür canım sıkılıyor.
Allah Geride kalanlara Sabır Versin...demekten başka ne yapacak nede sölicek bise yok.hee bu arada şu motorluları bilerek veya bilmeyerek sıkıştıran dikkatsiz sürücülerin de Allah BELASINI versin....

Alllah ailelerine sabır versin. Bu iki güzel insanın mekanları cennet olsun.....

Hande'mizin savaşma sürecinde yardımcı olan ve yanımızda olan kan ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Malesef Kemal'den sonra bugün 12.00 civarında Hande'yi de kaybettik. Cenazesi yarın Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesindeki Belediye Sitesi Camiinde verilecek sela dan sonra öğle namazıyla cenazesi kalkacak, buna müteakiben Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecek. Katılmak isteyenlere duyurulur.
Herhangi bir şey sorma bilgi almak için;
0539 738 22 31
0542 459 94 46
Yanımızda olan herkese teşekkürler.

Moderatör
ALLAH sizi yanına alırken bile ayırmadı, gittiğiniz yerde mutlu olun ebediyen...

Hiç tanımamama rağmen bu şekilde hayatlarını kaybetleri derin bir üzüntü yaşamama neden oldu. Topice yazmak bile çok zor geldiği için başsağlığı dileklerim ancak bu zaman gerçekleşebildi. Oldukca üzücü bir kaza sonu kaybedilen Merhum arkadaşlarımıza Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum.

ALLAH cc İKisinede rahmet etsin mekanları cennet olsun Arkadaşlar gelebilen herkez gelsin yarın son yolculuğun da yanlız bırakmayalım kardeşlerimizi sizleri seviyoruz. sizinle inşallah ötelerde görüşürüz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar