Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

çok kötü ya :( bunu nasıl becermiş ya bariyerlere çakmış galiba çok ağır kaza muhtemelen çok yükset bir süratte oldu 2 gün bindiğin fazer öyle kullanılırmı ya hiç mi canınızı düşünmüyosunuz ne desek boş mekanı cennet olsun allah kimseye yaşatmasın bıraksak mı bu işi

İnsanın nutku tutuluyor...

Hata kimdedir bilinmez ama olan motosiklet üstündekilere oluyor.

Allah rahmet eylesin.

arizaliadam;
kuzenim benim acım çok büyük, polisler tam acıklayıcı bilgi vermedi kamyona arkadan çarpmış dediler nolur gören bilen varsa bana ulaşsın sitelerde bulrum diye baktım allah rahmet eylesin kuzenimin adı
Kemal COŞKUN , arkasında artçısı Hande DİKER yaşam savaşı veriyor
Kemal abimin cenazesi bugün Gümüşhaneye kaldırılacak acım çok büyük.

resimlerin bulundugu sitede cenazenin gümüşhaneye götürülecegi yazıyo...

Çağla tekrar hepimizin başı sağolsun..
Gümüşhanede olacakmısın?

Allah (cc) rahmet eylesin. Taksiratını affetsin inşallah. Amin.
Hastanede yatan arkadaşa da acil şifalar dilerim.

Rahmet dilerim mekanı cennet olsun çok değerli bir kardeşimizi daha kaybettik söyleyecek kelime bulamıyorum hastanedeki arkadaşa sağlık diliyorum çok üzgünüm bu haberler malesef yıkıyor çok üzüyor.

Adana İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin... Başımız sağolsun...Yakınlarına sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar diliyorum...Son acımız olması dileğiyle...Artık yeter siteye her girdiğimde bir arkadaşımızı daha kaybettimizi duymak çok fazla acı vermeye başladı...

çok kötü ya :( bunu nasıl becermiş ya bariyerlere çakmış galiba çok ağır kaza muhtemelen çok yükset bir süratte oldu 2 gün bindiğin fazer öyle kullanılırmı ya hiç mi canınızı düşünmüyosunuz ne desek boş mekanı cennet olsun allah kimseye yaşatmasın bıraksak mı bu işi

Baya bir süredir Kemal'de Fazer var.
Aye arkadaşımız eski mesajlardan alıntı yapmış, sürat fazla olmuş olabilir bu kadar ağır akzadan dolayı belkide hızlıydı. Sonuç olarak benim ve buradaki bir çok kişinin sevdiği çok değerli bir arkadaşımızı ne yazıkki kaybettik. Umarım Hande en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Hande'nin olduğu hastaneyi öğrebnebilirsek gerçekten çok iyi olur.

Moderatör
ALLAH rahmet eylesin, çok acı bir durum geride kalanlar için.. Mekanı cennet olsun..

Umarım Hande en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Hande'nin olduğu hastaneyi öğrebnebilirsek gerçekten çok iyi olur.
eski üyelerimizden olan metehan arkadaşımızdan aldığım bir haber...

mete_han' Alıntı:
kötü haber vermek istemezdim ama Handenin ayağı dikilememiş...durum ciddiyetini koruyor yoğun bakımda Kartal Lütfü Kırdarda...

not:motordelisi. com'dan alıntıdır.

Allah rahmet eylesin:salut:Lütfen şu mereti dikkatli kullanalım:salut:

arkadaşlar; ben bu gece (dükkanı kapattıktan sonra) kartal lütfü kırdar devlet hast. gideceğim... gelecek kimse varsa haberleşelim,en azından bilgisi olan kimse varsa,burdan paylaşırsa çok iyi olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar