Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle şunu belirteyim, formların acemisin pek bilgim yok burda boşluk buldum buraya yazıyorum.
Çarşamba günü saat 17:30 da ani bir kararla motomax yıldız şubesini aradım bir keewey superlite 150 sipariş ettim.Ertesi gün 460 ytl peşinat 150 ytl gibide (net rakkamı hatırlamıyorum) evraklar için para gönderttim.Yarın motorum geliyor öldüm kaç gündür beklemekten.
Elimdeki aksesuarlar; geçen hafta dışarıda da giyerim diye beni robocop gibi gösteren bir motor montu almıştım (full fonksiyon,4 mevsim %100 su geçirmez) BLACK marka 160 euro 6 ay taksitle ardından Perşembe, günü airoh marka simsiyah bir kask aldım 75 ytl ye, el kemikleri koruyan çıkıntılı (bknz. tamer arkadaşımzın ki) gibi deri bir eldiven 70 ytlye (sonuncusunu ben aldım) çok suya gelmez su alır dedi, burnun altından boyuna inen kar maskesi gibi bir parça aldım kaskın içine giyip boynum rüzgar almasın diye, avrupa çok kalın zincir aldım 1,5 mt motoru zincirlemek için 20 ytlye.
Yarın öğlen gibi motor depoya iniyormuş, montaj yapıp teslimatı yapacaklarmış.Hayırlısı bakalım.Çeteden bir arkadaşla sanayiye gidip kullanmayı öğrenicem (iyi bisiklet kullanırım ama motorsiklet deneyimim Pegout Speed Fhiter 2 ile 100mt gitmeyi geçmedi)
Hayırlısı ile 26 sında direksiyon sınavı var.Onuda geçip ehliyeti aldım mı hangi bar hangi cafe nere istiyorsanız gelirim buluşur tanışırız.Bende sınır,mesafe zaman yok.
Bunları niye mi yazdım ? ufak bir sevinç paylaşımı gibi düşünün.
Değerli arakdaşlar yukarıda bahsettiğim ürünlerin resmini talep edenleriniz olursa çeker bir şekilde görmenizi sağlarım.Şimdilik size iyi akşamlar diliyor saygılar sunuyorum.Bu gece uzun olacak.
:rendeer: SoNsUz SaYgILaR