Arkadaşlar, Merhaba.
Bu gün, bir hafta önce satın aldığım motosikletimin 10.000 km bakımını yaptırmak için servise gittim. Ufak tefek bazı arızaları vardı onlarıda aradan çıkartırım diye düşündüm. Fakat arkadaşlar, servisin bana söylediklerinden sonra şok geçirdim diyebilirim. Motomax sanırım dükkanı kapatıyormuş, yedek parça bulamadığını, 2 aydır bir müşterisi için flaşör beklediğini ifade etti. Arka çamurluğumda küçük bir çatlak vardı, bunu değiştiremek istediğimi söylediğimde bana 60 USD civarında olduğunu söyledi ve fakat hiç uğraşma bulamazsın dedi. Arkadaşlar durum gerçekten bukadar vahimmi? Ben Keeway' i bu web sistesi sayesinde tanıdım, en çok yazılan en çok memnun kalınan bir model olduğu için tercih ettim. Garantimin bitimine 1 aydan az kaldı ve inanın şokları yaşıyorum. Açıkçası ileride beni yarı yolda bırakacak bir makinaya asla sahip olmak istemem yine aynı şekilde bir firmanın ürününü asla satın almam.
Arkadaşlar, elinizde siyah arka çamurluk varmı ya da bulabileceğim bir yer bilimiyormusunuz. Yardımlarınızı rica ederim. Eğer servis bana doğru söylüyor ise, benim durumumda bir çok arkadaşımın olduğunu düşünüyorum. Bir sivil toplum hareketi başlatarak Sanayi ve Ticaret Bakanlığına bu konuda bir şikayet dilekçesi yazalım derim. Sizler nedersiniz ?
Herkese sorunsuz, hoşça vakit geçirebilecekleri günler dilerim.