Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecen sene benimle kavga ediyordun Gece'cimTam 1 yil olucak 1 ay sonra. O zamanlar motorunu deistirenlere gavur muamelesi yapiliyordu burda :queen: $imdi ikinci el siteleri SL'lerle dolu.. Aldim kotulemedim, sattim kotulemedim yinede kotulemiyorum, sadece o zamanin intikamini almaya calisiyorum
Umarim hayalindeki R1 yada R6'ya kavusursun bigun
Not : SL'cilerin hepsi tatile mi cikti? Artik buraya pek ugrayan goremez oldum da :mrgreen:
Kawasaki EL 250 var mesela![]()
dostum naber yaa:mrgreen: vala ben kımseye gavur demedım onu kım dedıyse bılemem:queen: bu arada benım hayalım o dedklerın degıl ama r1 sevıyorum ayrı konu
sevda böcüğüüü;752694' Alıntı:bendede keeway super lıght 150 var.10ytl ıle 160 km yapıyorum. arkadaslar arka dişliyi 3 dıs ufaltın motor 150 kmye ulasıyor ıkı kısı ıken. ayrıca samyellerı cıkartıp tubless sıbob takarak lastıklerı tublesse cevırebılırsınız masraf 10 ytl oluyo yarı yarıya hız fark edıyo.motorumdan menmunum tavsıye ederım
vala benımkı 10 ytl benzın ıle 95 kursunsuz alıyorum yada bazen 95 super neyse 120-130 km gıdıyorum tabı benım egsoz baya acık bırde basıyoruz herneyse konumuza gelelım dostum senınle bı göruselım yaa sen neden bahsedıyrosun öle 150 km hıza ulasıyor dıye yaff zaten kadran 140:queen: nerden aldın o dıslıyı cabuk söle
Son düzenleme: