Selamlar
Forum sayfalarımızın motosiklet modelleri bölümünde yer alan "Keeway Superlight 150" konu başlığının son mesajlarında bazı üyelerimizin, sitemizin düzenini ve işleyişini sağlamak için oluşturduğumuz forum kurallarını ihlal ettiği yönetici arkadaşlarımız tarafından tespit edilmiştir. Forum kuralları gereği ihlali gerçekleştirilen üyelikler iptal edilmiştir.
Yapılan kural ihlali site yöneticilerimiz tarafından daha önce konu başlığında belirtilmiştir. MT Kuralları açık ve nettir foruma üye olan her üye bu kuralları kabul etmiş sayılır. Herkes websitesi oluşturmakta özgürdür. Ama bu sitenin reklamını forum sayfalarında bir çok konuya aynı mesajı yollayarak, forum düzeni bozarak yapamazsınız. Forum genelinde, flood yapmak (Ayni mesaji veya konuyu, herhangi bir foruma defalarca göndermek) yasaktir. Forum sayfalarını hergün binlerce kişiziyaret etmektedir. Tüm moderatörler bu ziyaretcilerin sayfaları daha rahat okuması için forum kuralları dahilinde düzenlemeler yapmaktadır. Site yöneticileri her üyeye eşit seviyede şekilde yaklaşmaktadır yapılan işlemler sadece üyelerin siteyi daha rahat ve düzenli kullanmasını sağlamayı amaçlamaktadir. Forum'un isleyis ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek site yöneticilerinin veya moderatörlerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir
Motosiklet.net forumlarinin en belirgin özelligi, kullanicilarin mesajlasmalarinda yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanicinin görevidir. Motosiklet.net sitesinin ve forumlarinin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamin seviyesini belirleyecek kisiler de yine üyelerimizdir.
Saygılar
Not: Başlığında yukarıda bahsettiğim işlemler sonucunda yazılan konu dışı mesajlar silinmiştir. Lütfen bu konu hakkında başlığa yeni mesaj yazılmamasını rica ediyorum. Özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz.