aRGat Aydınlat Bizi
hala bu motora binen varmı yaaa
yazık walla verdiğiniz paralra
ben o kadarda tecrube ve bilgilerimi foruma aktardım ama görünen o ki sallayan olmamış
( dikkat! argat geldi )
MOTOMAX veya Keeway Firmasıyla bir ilgim yok, olamazda çünkü bir kamu görevlisiyim. Yazdıklarınıza ilişkin bir iki sorum olacak;
* Siz de paranızı verdiğinize ve kullanmaya devam ettiğinize göre aynı saftayız öylemi?
* Tecrübe ve bilgilerinizi yazdığınız tarih...! Nasıl bir tecrübe?
* 8-9 aydır neden beklediniz iki kelam yazmadınız,
* Bir olumsuzluğun olduğuna inanıyordunuz, yasal anlamda ne yaptınız? veya basın-yayın ortamında bu konu hakkında kamu oyunu bilgilendirmek için bir girişiminiz varmı?
* Tecrübenizi dayandırdığınız teknik donanımınız nedir?
*
görünen o ki sallayan olmamış
:farao: yaşımız ve tecrübemiz; verdiğimiz kararların da arkasında durmamız gerektiğinin bilincinde olmamızı öğretti bize. Allaha şükür aklımız başında, seçimlerimizi bilinçli ve aklımız başında yaptık, neyi, niye sallayacağız!
* Şu an da ben de dahil olmak üzere, pek çok kullanıcı, burda bir şeyleri paylaşıyor, bir şekilde mutlu oluyor, çünkü iyi veya kötü bir ortak payda da buluşuyoruz. Zor bela motor sahibi olmuşuz, olmuşlar. Bir bakıma, kendimizi bile bile kandırıyor da olabiliriz. işimize öyle geliyor. ''KAHVE BAHANE, SOHBET ŞAHANE''
Gelelim size; yazdıklarınızla ne yapmak, anlatmak istiyorsunuz? Aydınlatırsanız, cehaletimizi gidermemize de katkıda bulunmuş olursunuz.