Viceroy hocam açıklamaler için çok teşekkür ederim galiba bende ss alacağım kafama yatıyor çok sağol.
Bu arada arkadaşlar dün dallamanın( kango'lu) biri en soldan en sağa fırlayıp benim arka sol çantadan çarptı motorumun kıç bölgesi yaklaşık 30-40 cm sağa fırladı az kalsın düşüyordum zor toparladım ve ciddi anlamda korktum 10-15 cm lik farkla adam az kalsın sol bacağı götürüyordu.Adama sen ne yaptığını soruyorsun diye bağırdığımdada camdan kolunu çıkarıp s... git dedi. Acayip öfkelendim ve motordan indim kafamda kask vardı adama okkalı bir kafa atmayı düşünürken omzuma bir polis dokundu kardeş sen bekle dedi ve adamı yakaladı Çık dışarı!diye bağırıp şunları söyledi ''Sen ne yaptığını sanıyorsun bu adam iki tekerlek üzerinde adamı az kalsın yere düşürüyordun ne biçim araba kullanıyorsunuz ver şu ruhsatı sana iyi bir ceza keseyim belki çevrenize saygılı olmayı öğrenirsiniz dedi'' Bunlar bir polisten beklemediğim sözlerdi ciddi anlamda etkilendim ve saygı duydum bu polis motosikletli polislerdendi motorcunun halinden motorcu anlar ifadesi doğruymuş gerçekten.Polise teşekkür edip oradan ayrıldım.:rendeer:
Arkadaşlar asla çevrenize güvenmeyin trafikte altındaki arabanın gücüyle kendini özleşleştirmiş bir sürü öküz var ve çok saygısızlar kendinizi riske atacak hiç bir davranışta bulunmayın ve dikkati asla elden bırakmayın bu trafikte bu insanların arasında zaten motosiklet kullanamak çok büyük cesaret işi.:cat:
boğaçhan evet dostum sirkecideki motomax bayi taraş motorlu taşıtlar adamlara telefon açtım hesap numarası aldım parayı yolladım kargoyla yolladılar bana 85 ytl ye aldım ben bak hakan baba (jameika34) aynısını 70 e var diyo karar senin
bu arada hakan baba şu polisaj cilasından istiyorum ben nasıl yapıcaz kargoyla yollayabilirmisin bana
emr550 sağol dostum
beyler dişli leri karşılık bekliyerek yollamadım.herkeze cok teşekkür ederim ben sizleri vede bu formu cok sevdim bende bu form bagımlılık yaptı 2 gün girmiyem eksiklik hissediyom.
motrcu motorcunun dostudur elimden gelen yardımı yaparım.
jameika34 kardeşim o pas sökücü maddeden almaya gelcem ama bu akşam bi toplantıya katılıp sana uğramayı planlıyodum ama geç olucak yarın akşam sana uğrayayım olur mu senin bi planın varmı?
abicim saniye de ferrari kornası 45 kkad acaba aynı kornamı bu?
oldukça büyük ve gri olan mıdır acaba
bu arada baylay yusaf a da geçmiş olsun ama sakın kask kafandayken kafa atma ya ölür yada bilemiyorum çok başın ağrır.. iyi bi eldivenin varsa durma çak kafasına 2 yumruk![]()