fuar a ne zaman gidiliyor ben kaçırmışım o konuyu..
hangi sayfada yazıo? yada buluşma yerini ve zamanı nı söleyebilirmisiniz tekrar.. fazladan davetiye varmı ?
gelebilirim inşallah
geçen sayfalarda yazmıstım gelin akünüzü bakımsız kuru akü ile değiştirin rahat edin üzerindeki 12v 6A , alacagınız 12v 9A basınız ağrımazmüracaat müdür bey (Gece_) e
herkese çok teşekkürler dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun...
tanzimo hocam şu fuar resimlerinde koyduğun 125 cclik bi racıng vardı onun markası neydi merak ettimde
Gece, benim de akü değiştirmem gerekebilir ancak sorduklarım oldukça pahallı. 70-130YTL arasında değişiyor.Hemde 6V olan. sen bu 30YTL lik olanı nereden buldun. Bir markası var mı? Bir de nereden alabilirim acaba? WEB adresi yada telefonu/ismi var mı acaba?GURAY kardes 2 sene garantılı 9 amp. 12 volt kuru akü alıyorsun bakıyorsun ısıne.fıyat 30 ytl bende de var cogu kısı aldı zaten.ıstersen sanada kargo ile yollarız ne demek.
ARKADASLAR BAKIN İYİ DINLEYIN BENI HANI KUCUKYALIDA BILMEM NE YERDE CC BAR VARYA ALAV KAPLAMALI FLN 150 YTL FIYATI OLAN ISTE ONUN AYNISI HAKAN ABIMIZDE VAR JAMEIKADA COOOK TEMIZ GERCEKTEN TERTEMIZ BENDE SAHIDIM KENDISI SATIYOR ONU HEMDEEEEE YARI FIYATINA 75 YTL ALICAK OLANLARA BUYUK BIR FIRSATTIR OK BILGINIZE SUNARIM....