İyi akşamlar arkadaşlar!
Konuşmayalı iyisinizdir inşalla!
Ya ben bugün yırtık olan çantalarımı verdiğim çanta tamircisinden aldım, adam sağlam yapmış, bir taktım ki çantalar motoru bence çok daha iyi gösteriyor. Ben tam çantayı takarken, bir kawasaki geldi Chooper tarzı ki, makine yanıyor resmen vallaha içim gitti.
"Abi motorun çok kıyakmış" diyebildim sadece adama ama, o da seninki de bizimkinin küçültülmüş hali dedi. Ama tabi n ekadar küçük hali orasını bilemicem. Bizim ki 150 CC o 1100 Cc. İlerde çok param olursa ki bu gidişle zor, o motordan alırdım ama mutlaka.
Birde buarada ben eksoza 3'er adte delik açtırdım. Ses daha güzel çıkmaya başladı acaba 2'şer tane daha mı açtırsam, önerilerinize beklerim bu konuda!
Son olarak birşey daha soracam, benim motor 2200 Km'de. Sizce ön dişliyi değiştiriyim mi, yoksa 3000 km'ye kadar bekliyim mi?
Ben yavaş yavaş sevmeye başladım motorumu.
Hıııı yine bir sorun var, 2-3. vitesde kazdan elimi çekerken ve gaz verirken, sanki alt tarafta bişeyler kopmuş gibi, ya da kopuyormuş gibi bi ses geliyor. Bu neyden kaynaklanır acaba bilen var mı? Birde Mersin'de Keeway servisleri nerede var, bunu bilen var mı? Bir sürü soru sordum kusura bakmayın!
İlginiz için şimdiiden teşekkürler!
Herkese keyifli sürüşler!
Hıııı ya birşey daha sorsam ayıp olmaz inşallah!
Bugün ben kasksız olduğum için, trafik polisi beni uyardı. KASKINI TAK! TESCİL BELGEN YOKSA AL! dedi. Tescil belgesi ne oluyor acaba bilen var mı? Acaba kaskın mı tescil belgesi oluyor, ya da daha farklı bişey mi? Bilen varsa bu konuda da aydınlanmaya ihtiyacım var!
Sağolun!