arkaşlar en fazla bu motor ile kaç km yapan var ve kaç km hız gördünüz ben 20000 deyim en fazla 127 gibi gördüm hızı cevap verirseniz sevinirim
kowboy oğuzhanerol ve lucas görüşleriniz benim içi önemli çok teşekkür ederim.
Yan, alt kısımlar ve fermuarın ön tarafında kalan 5-10 cm'lik bölmenin iç tarafına ince sac döşenerek bu şekile getirildi:
![]()
![]()
![]()
snrtrt fren balatalrinin degisimi kullaniciya gore degisir. 1 ayda biiren de var 1 senede de , servise sorman en dogrusu. Onlar bir binsin motora hemen anlarlar. On diskin bitmesi biraz zordur ama sen bitti diyorsan baksinlar bence. Fren papuclari pahali bir sey degil.Arka papuclar 25 ytl disk icin bir bilgim yok.
Motorunun akusu bitene bir uyari. Akulerimiz gercek Yuasa degildir. Yuasa Turkiye temsilcisi ile gorustum. Bu konuda sikintili olduklarini belirtiler. Akumuzun satis fiyati 33 ytl ve sanayide pek bulunan bir aku. Yuasa da ise 98 ytl. Bizimkiler gibi bir kac marka daha Yuasa adi altinda aku ile Turkiye ye motor ithal ediyorlar ama Yuasa firmasi bu konuda hic bir sorumluluk tasimiyor.
Alarminda ariza yasayinlar. Alarm kutusu icinde bir hassasiyet vidasi var. Titresimden o vida dusuyor ve alarm devre disi kaliyor.Garantiden kutuyu degistirmeniz en dogrusudur.
abi alarm garantiye girmiyor dediler nasıl hallettin
Çanta fotoğraflarım bunlar.Levha halinde sac çantaların müsait olabilecek her tarafına döşenip, üstüne tekrar astar kaplandı, çantanın içinde fazladan yer kaplamıyor, yani yerden kayıp yaşamıyorsunuz, fakat fermuar kısmından içeriye birşeyler sokmak biraz daha zor oluyor.
arkaşlar en fazla bu motor ile kaç km yapan var ve kaç km hız gördünüz ben 20000 deyim en fazla 127 gibi gördüm hızı cevap verirseniz sevinirim
Dostlar merhaba Ressam benim motorda full depo ile yaklaşık 400 km gidiyor.Diğer arkadaşlar nasıl bilmem..yuh beee nasıl 127 benim moto 110 u gecmiyor onuda arada sırada yapıor kardeşim senin motordamı yoksa bizimkilerde mi sorun var anlamıyorm.serviz motora bktı iyi acıldıgını söyledi cok ta dikkat ettm rodaj süresince neden acebaa??????
Yaa arkadaşlar sizin motorlar litreye kaç km gidiyor.ben cok bastıgımda 30km gidiyor sizce nasıl ban cok gbi geldi..
arkadasın biri dediben 45in altına düsmüyorum nasıl sasıdım benim ki hayatta demez o kadar sizceee?????????????????????
Bir uzatmayla v.s. orijinal aynaları biraz daha iyi açıya getirten varsa aranızda lütfen bana nerde yaptırdığını söylesin.