DostLar bir kac gundur yoktum..
OnceLikLe
Lubimaya54 hayirLi oLsun.. Kazasiz beLasiz kuLLanman diLegiyLe..
CobaLt gercekten istanbuL'da oLsam geLirdim.. Ama hakLisin dedigin gibi istanbuL'da oLanLar pek topLanip kayna$mayi du$unmuyoLar sanirim.
Zeda3000 (Hep zeda yazardim bu sefer 3000'i de yazayim ama istiorum bu 3000'in sebebini

) sanada $imdiden hayirLi oLsun.. MotorLari dei$tirsekte biz Lubimaya iLe burdayiz sende burda kaLirsin biLiyorum

Ve geLeLim bana.. Motor haLLoLdu, bi boyatamadim firsat buLup..Onu da bu haftasonu haLLedicem kismetse.. Turbo'nun beynini aktif edemedik.. Korna dugmesi iptaL ediLip turbo butonu oLdu

Kisaca manueL bir turbo oLdu. Goren hic kimse 125 cc'Lik bir motor oLduguna inanmiyor.. Zaten yoLda giderken bende inanmiyorum.. Need For Speed oynayanLar biLirLer.. Nos tu$una basinca ne oLdugunu.. Ayni oyLe bi$i ya$atio insana turbo dugmesine basinca.. Motor beni 3. vitese aL diye 7-8 bin devirLerde homurdanirken Turboya bastiginizda 2-3 saniye icinde 14 bin deviri goruo.. Gercekten 125'Lik oLmasina ragmen hizLi bi$i bekLiodum ama sandigimdanda hizLi ve seri cikti..
Kimse beni yanLi$ anLamasin.. Bu topic aLtinda farkLi bi$iLer yaziorum ama, ya$adigim deneyimLeri siz kovmadiginiz surece yazicam..Herkesin gonLunde bi asLan yatar.. Benimki race'di iyi yada kotu sahip oLdum.. Umarim hepiniz istediginize gec yada erken sahip oLursunuz. Cogumuz race motorLara merakLi oLdugundan yazdikLarim kimseyi rahatsiz etmez diye du$unuyorum..YaniLiyorsam beLirtirseniz aLinmam da kizmamda..
Sevgi saygi vs.vs. KeyifLi RuzgarLar
bu arada
dr.i ozur diLerim sonradan gordum.. Ke$ke haberim oLsaydi goru$urduk.. TeLefon numarani aLdim geLirsem mutLaka ararim.. 538 469 99 03 benimki de.. Bi dahakine geLdim de