Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

On cam sanirim 40 ytl olmasi gerekli benimkide catladi ucundan artik dayandigi yere kadar.

sirkeci de 56 ytl orijinali ben aldım ama takmadım evde duruyo boyle camsız daha yakısıklı oluyor ama cok ruzgar alıyosun

Ayna konusunda 40.00 ytl'ye ayna ayağını dökümden bir aparat ile uzatan bir usta var.. Adamın reklamını yapmak istemiyorum fakat keewaycilerin can güvenliği açısından çok önemli ben çok memnunum allah razı olsun o ustadan.... Çağlayan'dadır... Aslan usta... 2198824

18 ytl ye kanunı seyhan aynası nı alıp takıyosun arkanı onunu rahat goruyosun :cat: kendı aynalarını atmıyosun satarken tekrar takıyosun :bounce:

Son düzenleme:
gecen gun moto rs de sissy barı takarken bir venox gördüm bildiğiniz venox ama bilmediğiniz göz şeklinde aynları vardı. Süper di bence ayna alacak olanlara tavsiye ederim. Fiyatını bilmiyorum ama değer :queen:

camsız daha güzel oluyor, benimkine park ettiğim yerde çocuklar top oynarken çarpmış ve kırılmış çıkardım daha havalı oldu

İzmit bayi 45 dolar dedi cama. Bende camsız kullanıyorum, daha güzel görünüyor ama rüzgarı bol yiyorsun.

arkadaşlar motomax yaylar konusunda sitesinde ilan yayınlamış okuyan oldu mu? Yaylarda problem olmadığını, kullanılan yağın ince olmasından problem yaşandığından bahsetmiş...?:cyclopsan
Hiç göreniniz oldu mu?:pale:

arkadaşlar motomax yaylar konusunda sitesinde ilan yayınlamış okuyan oldu mu? Yaylarda problem olmadığını, kullanılan yağın ince olmasından problem yaşandığından bahsetmiş...?:cyclopsan
Hiç göreniniz oldu mu?:pale:

şakacı dostum şakamı bu yoksa

o arada herkesin kandili mubarek olsun arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw ne sans dun aksamda saolsun gerızekalı arkım cama yaslandı ve catlattı ncıkcık sabah gıttım servıse alı ustaya bı ara 80 ytl mıs ama suan 60 ytl olması lazım dedı bıanda gözlerım sıstı 60 deyınce:) catlayan yere bant cektık sımdılık ıdare eder ıns...

thunder79 moto rs bızım evın karsısı sayılır ama ben onların esnaflıgını hıc sevmıyorum bıkeç kere gıttım oraya baska bı motor ıcın bıraktım bazı parcalar fln takılcaktı bısılerde almıstım ama adamların hıc umurumda degıl gıbı..pek sallamıyorlar yanı sahıbını tanıyorum zaten salih tı sanırım genc bırısı..

Arkadaşlar

Tank koruma ve sissy bar. Nasıl olmuş.

ss250aksesuar020906001gz6zs7.jpg

ss250aksesuar020906020yh9md5.jpg

ss250aksesuar020906022uc2ou5.jpg

ss250aksesuar020906023ve2oc4.jpg

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!! Tekrarı halinde resminiz silinecektir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

baba sen ucmaya hazırlanıyorsun sanırım motorla gıderken:):) vıda sokmekmı zuahha
Sanada zuahhaaa gece... ben birkacgundur kullanıyorum o sekilde ve bu işi kafama görede yapmadım ustalara servise sorduktan sonra herkesten okey alınca yaptım ve suanda cok memnunum.Zaten motoru tutan ana kalın vidalar var onlar motoru tutmaya ve dengesine yetiyora artıyor bile.titresim yüzde 50 düştü şimdi cok iyi... anlastıkmı
sanda tavsiye ediyorm bır dene bak..

goruntu180hf5.jpg

Motomax Uğur Beyin söyledikleri bu ...!
1100GLS sisy çok güzel olmuş. :cat: Kaç para harcadın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyw senınde kandılın mubarek olsun ve hrkesın.. saol ressam_01 banada zuaha olsun hadı bakalım:)..yok ben almıgım bosver sen gene dıkkat et ama emi...

50 ytl de çok be abi ben hyundan accentin camini fitiller dahil 70 ytl degistim ben de sökeyim farkli gorunsun biraz da

Ressam su soktugun vidalarin yerlerini resim ile bize gosterebilirmisin lutfen .Tam anlamak isitiyorum ne yaptigini.

ressam hakikaten şu söktüğün vidaların resimlerini bi at dün akşam motoru inceledim ama sökülünce güvenli olacak bi vida görmedim

arkadslar dun aksamdan itibaren hyo landım..keewayi satıp..gt 250 r aldık..amam yınede aranızdayım..bu formdan ayrılamam..tabi sizde benı istersenız

lubimya hayırlı olsun dostum
güle güle kullan
kaça aldın kaça sattın

arkadaşlar
benim aklımda bir fikir var ama olur mu olmazmı bilmiyorum. Acaba vites oranlarını değiştirebilirmiyiz? %20 % 30 değiştirebilirmiyiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar