abi 125 cc side warmıs...Shamyl' Alıntı:Lubimaya, kim alır 50cc motor? 86 kiloymuş, yan rüzgarı yedin mi tepetaklak olursun![]()
arkadslar bu depo catlama sikayeti cok arttı korkmaya basladım bende cukurlar cok yawaş girmeli..sanırım fazla vibrasyonda catlata biliyor...fazla tam gazda gitmemek lazım sanırım..offf vallahi ben korkmaya basladım..gerci benım makıne 4650 de we alalı 11 ay oldu ama her an hersey olabilir...depo genelde hangı kısımlardan catlıyor??????CUM' Alıntı:keewayimin deposu çatladı neden bilmiyorum belki çukurlardan geçerken oldu 2000 km de yaklaşık 3 ay oldu alalı , servise götürdüm yaklaşım güzel ve ciddi bir bayii ama 1 hafta oldu hala depo gelmedi motomaxtan ve servis tarafından 1 hafta daha gelmeyeceği söylendi
CUM' Alıntı:keewayimin deposu çatladı neden bilmiyorum belki çukurlardan geçerken oldu 2000 km de yaklaşık 3 ay oldu alalı , servise götürdüm yaklaşım güzel ve ciddi bir bayii ama 1 hafta oldu hala depo gelmedi motomaxtan ve servis tarafından 1 hafta daha gelmeyeceği söylendi
obkavi' Alıntı:ARKADAŞLAR GEÇEN YOLDA GİDERKEN BENİM MOTOR BLOĞU DÜŞTÜ BU GÜNDE ON FAR VE ARKA ÇAMURKUK DÜŞTÜ TİTREŞİMDEN ZATEN FAZLALIKMIŞ HALEN GİDİYO MOTOR :cherry:
Doğru söze ne denir?obkavi' Alıntı:ercüment dostum olacak bişeylerki buraya yazacağız ne yapalım o düşmese bu kopmasa gezmesek adrenalin yükselmese ne yazacağız neyi paylaşacağız düşünsene bugün motora bindik azami hızı 94 km/s bastım herşey mükemmel yollar iyi titreşim seviyesi bilmem kaçta kaç katalogdaki gibi öbürü yazıyo herşey normal bindim dün ve bi önceki gibi hatta ondan önceki ve ondan önceki günkü gibi değişiklik yok başkası evet aldığım günkü gigi herşey normal
böyle olurmu neyi paylaşacağız bak şu kıçıkırık 150 cc motor burada kaç kişiyi biaraya getirdi negüzel ceviz kabuğunu doldurmayan bişeyi habire paylaşıp tartışıyoruz ne güzel sakın yanlış anlama bu sitem falan değil içim den gelen
lubimaya54' Alıntı:bu arada arka fren balatasın sabahları yanı sogukken cok ses yapıyor..basınca..nerdeyse kampana kırılcak...iyi balata takan war mı??hangi marka taktınız zedadostum sen arka balatayı degıstırmıstın ne marka taktın???farkettimi????kaca mal oldu bide
zeda3000' Alıntı:Dostum ordaki yapilacak islemi bir bir yaziyorum ve gorun ne kadar basit.
1- Tum cantalar sokulecek ve sisy barda
2- Koltuk degisecek ve tekli olcak. Regalin kolugu olur yada ozel yaptirin dosemecide 50 ytl tutmaz
3- On suspansiyon hafifce kalkacak.(Tamirci yapar)
4- Arka suspansiyon inecek
5- Gidon degisecek (Regalin yeni modellerinde var)
6- Arka Camurluk kesilecek ve on camurluk ayarlanacak
7- Olan jantlara maximum kalin likta teker takilacak. Metzeller yada Pirelli de var o kalinlikta lastikler.
Bence toplam masraf 350 - 400 ytl yi bulur lastikler yuzunden