Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar kartalda oturan arkadas war mı???adapazarından kartala gelecem pazar gunu..ordanda buyuk adaya gececem..yol iz gösterecek arkadaslar aranıyor

dün carlitoturka ( halil ibrahim) kardeşin motorunu almaya gittik zeytin burnu Öncü Motordan.
halil ibrahim, biraz heyecanlı da olsa motoru almanın hevesiyle yerinde duramıyordu :)
ustayı ilk başlarda gözüm tutmamıştı ama biraz muhabbet edince işinin ehli olduğu ve iyi bir insan olduğu ortaya çıktı açıkcası.

işte carlitoturka

sl nin aküsünü biz oradayken bağladı usta

buji hemen NGK ile değiştirildi.

carlitoturka ve ben

kardeş Allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde kullan :cat:

lubimaya54' Alıntı:
arkadaslar kartalda oturan arkadas war mı???adapazarından kartala gelecem pazar gunu..ordanda buyuk adaya gececem..yol iz gösterecek arkadaslar aranıyor

Kartalda pendik tuzla da oturan sl ci dostumuz yok mu hiç yahu lubimaya dostumuza yardımcı olacak :silent:

Son düzenleme:
motomax taki sta benim motorada baktı ama bi ses gelio önde o ses hala geçmedi ..

neyse motoru aldım tamirden yola çıktım eve az bi mesafe kala benzin biter gibi oldu gaza bastım pıt pıt etti sonra da yolda kaldım yedek depoya aldım ama çalışmadı abim kendi motoruyla çekti çok tehlikelide olsa gitti bi müddet sonra çalıştı az gidebildik sonra tekrar bitti benzinciye kadar ittim ..

yedek depoya güvenmeyin

Çok üzüldüm yaa

İkitelli masko civarındayım 60-70 gibi güzl güzel gidiyorum hava da güzel birden bir de baktım sağımdan bir şey geçti bakayım dedim aynadan anaaa ayna yok oha be aynada düşermi hiç dedim çektim sağa baktım benim ayna yolun ortasında kuzu kuzu yatıyor ama arada var bi 50 60 metre ben geri dönüp alana kadar üzerinden şöförü telefonla konuşan bir mitsubishi canter geçti bile gittim aldım ayna sizlere ömür hemen bastım gittim sirkeciye 10 milyona bir çift dandik aynalardan aldım öyle idare ediyorum fena durmadı ama hiçbirşey orjinali gibi olamaz tebi baktıkça gözüme çarpıyor ayanalrın eksikliği....

inanamayan olabileceği aklıma gelmediği için resim koymadım inanmayanlar olursa buradan haber verin resmini koyayım nasıl olduğunu neden aynanın çıktığını ve çıktığı yeri görmüş olursunuz

bu motordaki titreşimi hala görmezden gelenlere bir örnek daha kimse titreşim yok yada o kadar olur demesin var kardeşim hemde haddinden fazla bunu bir şekilde çözmek gerek ama ben sıkıldım zaten satıyorum bej renk isteyen varsa bana ulaşabilir.

Argat ayna duser gecmis olsun.Yanliz itina ile tum vidalari sikar isen titresim dusuyor gercekten.Bende %30 azalma var vidalari siktiktan sonra.Motordaki tum vidalar gevsek haberin olsun.vidalara bir el at sonra dusun satmayi derim.
Bu arada 330 km deyim rodajda dun gaza asildim yeni piston sahane.Kepez Burdur yolundaki dik ve donemecli rampayi 4. viteste 60 km/h hizla cok rahat ciktim, hemde 2 kisi idik. Motorda hic guc yada hiz kaybi olmadi rampa boyunca.

Arkadaşlar, 2005 model, 3800 km.'de, siyah superlight'ımı satıyorum. Fiyat olarak 2000 YTL. belirledim, ilgilenen arkadaşlar 0532 2970400 veya 0216 3978364 numaralı telefonlarımdan arayabilirler.

yav herkez satıyor motorunu demekki sorunlar hat safhada yada artık bu motor kesmiyor bizleri

bende bi bütün vidalarını sıkıyım şunun belki o ses kesilir

5 Katida Sifiri Satiliyo Bayİlerde Bunuda GÖz ÖnÜnde Bunundurun O Arada ArkadaŞlar SatiŞ İlanlarinizi 2. El BÖlÜmÜne Veya Sahİbİnden.com A Falan Versenİz Baydi Artik

dün ve önceki gün iki ayrı arkadaşım için 2. el SL150 bakmaya gittim. ikisi de anlaştılar ve alıyorlar SL 150'leri. motosikletini satanlar olduğu gibi (her zaman olacak tabi), alanlar da olacak. forumun başlarındaki heyecan azalmış gibi görünüyor ama bence sadece heyecanın yönü değişti; çoğunlukla daha büyük motorlara geçme sevdası başladı. yeni katılan arkadaşlarla bu heyecanın ve isteğin eski ortalamayı devam ettireceğini düşünüyorum.
bu arada SL150 Fun Club'ı aktif hale getirmek adına daha önce yaptığım öneriyi tekrarlıyorum:

escapesus' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba,
birçok SL'cinin istediği gibi ben de bir buluşma olmasından yanayım.
önerilerimizi paylaşalım.
işte ilk öneri:
önümüzdeki cumartesi (29 temmuz 2006) REDBULL AIR RACE organizasyonu var.
ilgili url de bu:
http://www.redbull.com/
birçok SL150 ile bu organizayonu izlesek nasıl olur??

"Red Bull hava yarışlarının 5. ayağı 29 Temmuz da İstanbul Haliç (Altın Boynuz, Golden Horn) semalarında yapılacak. Eski Galata köprüsü (Balat) ve Atatürk köprüsü (Unkapanı) arasında kurulacak hava dolu kulelerin ortasında heyecan dolu uçuşları izlemek üzere..."

tarih: 29 Temmuz 2006
saat: 14:00
yer: Haliç
ee, ne duruyoruz??
ne dersiniz acaba??

SL150 Fun Club sayfasından devam edelim,
Keeway Superlight 150 Fun Club

gözlem kulesinin karşı tarafına, kuleyi solda bırakacak şekilde bir yeşilliğe sabahtan yerleşmeyi düşünüyorum (başka yer de olur) görüşmek üzere...

bütün SLcileri birarada görmek çok güzel olur!!!
http://www.redbullairrace.com/
http://www.air-races.com/city/2006/istanbul.tu.htm

kendimize ve SL150'lerimize iyi bakalım...

snrtrt' Alıntı:
yav herkez satıyor motorunu demekki sorunlar hat safhada yada artık bu motor kesmiyor bizleri

bende bi bütün vidalarını sıkıyım şunun belki o ses kesilir
kesmiyo ama ona bir çözüm buldum :D yakıt karışımının içine nitro koyalım :queen: :pl: :pl: ::evil:: HP * 3 olcak :D

bud

arkadaşlar selamlar!

geçenlerde buraya yazıp artık motorumu almamın an meselesi olduğunu yazmıştım. ve pazartesi günü akşamı sl'ime nihayet kavuştum!!

o günden beri motorun heyecanıyla siteye giremedim, bugüne kısmetmiş.

aşağıda motorumun ve benim resmimiz var. en yakın zamanda bir buluşmada görüşmek üzere.

bud' Alıntı:
arkadaşlar selamlar!

geçenlerde buraya yazıp artık motorumu almamın an meselesi olduğunu yazmıştım. ve pazartesi günü akşamı sl'ime nihayet kavuştum!!

o günden beri motorun heyecanıyla siteye giremedim, bugüne kısmetmiş.

aşağıda motorumun ve benim resmimiz var. en yakın zamanda bir buluşmada görüşmek üzere.

Güle güle ve dikkatli kullan hjm :D kaskda ii duruyor :D

yakıt olayı sarfiyatıyla ilgili bilgi:
dün SL150'me benzin aldım:
bir önceki benzim alışımdan bu yana 450km gitmişim
450km --> 12,190 litre = 37,67 YTL --> yani 15lt ile 557 km gidebilirmiş
km'de 0,837 YTL ve 100km'de 2,71 litre yakmışım..

escapesus' Alıntı:

Süper az yakmışsın

escapesus' Alıntı:

hesap ta bir hata olmasin dostum 0.0837 YTL olmali sanirim.0.837 YTL * 450 km der isen yakit sarfiyatin 376,7 YTL yapar. Km de 1 lira yakiyorsun nerde ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar