Arkadaşlar bende 2.5 aylık motor satın alma arayışlarımı bugün itibari ile nihayetinde sonlandırdım. KW imi bugün teslim aldım. Serüvenime CBR 125r ile başlamış, sırasıyla superlight, regal raptor,zealsun modellerine niyetlenmiştim. Kısmet superlight mış. Motorumla 40 KM yol yaptım ve ben çok memnunum, çok erken olduğunu bildiğim üzere herhangi bir olumsuz durum yaşamadım. Daha önce hiç vitesli motor kullanmamama rağmen viteslerde (boşu bulma dahil) ciddi bir sorun yaşamadım. Bol bol yokuş yukarı kalkış çalıştım. İstanbul trafiğine çıktım. Boş arazide çalıştım. Açıkçası ilk günümde ben motorumdan baya zevk aldım. Motoru satın aldığım bayii Zeytinburnu Öncü Motor, başta Kenan Usta olmak üzere çok samimi arkadaşlar edindim. Kenan ustanın motor konusunda bilmediği, anlamadığı bir husus yok gibi (30 yıllık deneyimi ile), kendisi superlight için çok tarz aksesuarlar tasarlamış (sissybar,çanta,ayna vs.) pratik çözümleri var. Ayrıca harika bir motor kullanıcısı, arkadaşlar birgün Kenan ustanın artçısı olun, bambaşka bir sürüş deneyimi. SL imi bir racer kadar seri, kıvrak kullandı, şaştım kaldım. Kendimi bir an CBR ın üstünde hissettim neyse superlightın motorundan açıkçası bu kdr serilik beklemiyordum. Bugün doğru bir tercih yaptığım için çok mutluyum.
Bünyamin abiye (stratejii) yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler, o gerçek bir motorcu dostu. Hep beraber nice KM'ler yapmak dileğiyle...