Arkadaşlar merhaba Hafta sonu Adapazarına gittim. Carlitoturco ve hala daha emin olamanayan arkadaşlarına yanıt olabilecek bir deneyim daha yaşadım. bunu anlatmadan önce Özkan Kardeşim (lubimaya54) beni adapazarı merkezde karşıladı. muhabbet ettik biraz kahvelerimizi yudumlarken. Kaynarca yoluna kısa yoldan çıkmamı sağladı ve yol bilgilerini dikkatle anlattıktan sonra vedalaştık bana tarif ettiği benzinlikte depoyu fulleyerek yola vurdum. inanılmaz güzel inanılmaz keyifli bir yolculuktu. her tarafın yemyeşil olduğu inanılmaz derecede doğa manzarası içinde kaynarcaya vardım. Ama yolum bitmemişti Turnalıya 20 km daha yolum vardı aslına bakarsanız yolların bitmesini istemiyordum o kadar keyif vericiydiki bunu anlatmama imkan yok. o günü dinlenerek geçirdikten sonra gece geç vakitlere kadar ailemle ve akrabalarımla muhabbetin en koyusunun tadını çıkarttık.
gecealdığım bir telefon üzerine pazar günü sabah 8 de kalkarak kahvaltımızı yaptık ve ben sl 150ime atlayarak yine yollara vurdum kendimi. sabahın erken saatlerinde o toprağın kokusu, neredeyse eşsiz doğa manzaralarının içinde yol almaya başladım. zaman zaman fotoğraf çekmek için durmanın dışında yaklaşık 1 saatlik virajlı yolları kat ederek adapazarı merkeze vardım. otobana girdikten sonra yaklaşık 2 saatte boğaz köprüsüne vardım. aşırı rüzgarında etkisiyle fazla basmadan sl mi zorlamadan yolun tadını çıkara çıkara ( kendime konser vererek:queen: ) yol aldım.
motorumda ne bi şişme ne bi tekleme ne bi arıza ( allah vermesin) hiç bişi olmadı ortalama 90-100km hızla geldim yolda iki kez durdum oda sigara içmek için onun dışında hiç durmadan geldim. geçtiğimiz hafta çanakkale üstünden altınoluğa gitmiştik iki arkadaş ( kanuni tiger 250 ile) müthiş zekli bir yolculuktu ama sl ile adapazarına yaptığım yolculuk daha bi güzeldi belki kendi motorumla gittiğim içindir ama zaman zaman zorlasamda motorum beni hiç üzmedi.Yaklaşık 500km yol yaptım. yedek depolar hariç 2 depo yakıt tükettim . biraz fazla yaktı biliyorum ama o rüzgarın etkisiyle normal bence.
Lubimaya54 seninle taştığıma çok memnun oldum. Umarım zaman içinde tekrar görüşürüz. İstanbula geleceğini söylemiştin mutlaka haberim olsun.
bir kez daha söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar Sl 150 lik bi makine olmasına rağmen çin ürünleri arasında en kaliteli ve hatta alınabilecek en güzel motor bence.
Altınoluğa gitmek için yola çıkmadan hemen önce dijital kameram arızalandığı için resim çekememiştim. ama bu yolculuğumda cep tel.imle bir kaç resim çektim. onlarıda yarın buraya ekleyeceğim.
Farınız ve yolunuz açık olsın
clint' Alıntı:
Önce selamlar, sonra da soru. Ben de bir acemiyim. Klasik gibi olacak ama, artçımla toplam 150 - 160 kg çekeriz. Bu yükle bu alet bizi Uzun yola götürür mü, mesela İstanbul - Adapazarı yapılabilir mi? Ne dersiniz. Saygılar.
Çok rahat yaparsın o yolu zaten motorun 150 kg taşıma kapasitesi var diye biliyorum. yapacağın yol 220 km rahat rahat gidersin bence.
İşte Resimler arkadaşlar

lubimaya54 ve benim motorlar yanyana

sl lerimizle birlikte
ve yollar
o kadar zevk aldım ki yollardan anlatamam o duyguyu

buralara kadar gelmişken bu mübareği ziyaret etmeden olmaz tabii

ve artık otobana giriyoruz.
otobanda iki kez sidara içmenin dışında hiç durmadım o yüzden resmi yok
aslında boğaz köprüsüne vardığımda resimini çekmeyi düşündüm ama yasak olduğu için çekemedim.