obkavi' Alıntı:libadiye petsaye gidin opetin sentetik yağını kullanıyolar benimki 600 km oldu değişeli hala pırıl pırıl

cobalt' Alıntı:gunaydın dun otopark a gıttıgımde bısıkletın biri motorun userıne devrılmıs oncam alt tarafından kırık camurlukta da cızık vardı sınırlerım tepeme cıktı bu camı nerde bulabılırız?
zeda3000' Alıntı:Borty : Dostlar benim on cam titresimden catladi (yakinda bobreklerimide duserecem zaten) Ne ise su sirkecideki cam larin aslinda hangi motora ait oldugunu bilen varmi.Bu sekilde Antalyadaki sanayiden temin ederim.
bud' Alıntı:ya arkadaşlar, tam diyorum, tamamdır, alayım ben bu superlight'ı, ondan sonra böyle birşey okuyorum!!
ne bileyim, superlight çook güzel bir motor, almayı, alıp onu süslemeyi, onla gezmeyi, vs çok istiyorum. ama işte kötünün en iyisi de olsa çinli bir motor olduğu için çekiniyorum.
şimdi böyle bir yazı okuyunca, keyfim kaçtı
taner_k' Alıntı:hiç zealsun 150-19 la kıyas edipte sl 150 alan varmı varsa neden tercih sebebidir? (bu zevk olayı yani görünümü hariç )
teşekkür ederim.dediim gibi görünüşü zevk meselesi...performans ve sağlamlık açısından merak edeiyorum iki modeliobkavi' Alıntı:almadan önce fuarda onuda incelemiştir, işçilik kalitesi daha kötü geldi bana ama oda kötü motor değil üstekik o nu üreten firma çin'in en büyük üreticilerinden biri ama bilmiyorum ya keeway daha seksi geldi bana