ben 18 yaptığımda 110 oluyordu son hızı motorun gösterge yüksek devirde vibrasyon yaptığı için şaşırabiliyor.En iyi sonuç bir gps ile ölçmek.
Selamlar, üstadım ben 120 yi daha önce görmüştüm. Daha önceki yazılarımı okursan, motorda değişmeyen kalmadı. Benim dişli değiştirilmiş. Motor rampaları çıkarken epey bir güçten düşüyor ama düze geldiğinde de 120 ye kadar çıkıyor. Benim hız göstergemde arıza olduğu için beraber gittiğim ve motoru toplayan usta ile yan yana gittik, hızı o şekilde ölçtük.
Cumartesi sabah 10 dan, bu saate kadar 400 Km. civarında yol yaptım. Motorumda sıkıntı yok. Bazı yerlerde rüzgara karşı epey sıkıştırdım. Şimdilik sorunsuz çalışıyor ve umarım bu şekilde gider. Rodajını tamamladık, hafta içi ayarlar yapılacak ve yağ değişiminden sonra tekrar yollardayım.
Motorda vibrasyonu kesmek için, belirli bağlantı noktalarını söküp, arasına lastik koyarak sıkma yoluna gidicez. Bu şekilde motorun vibrasyonunu şaseye aktarmadan kesmiş olabilir diye düşünüyoruz. Bakalım bunun sonuçları ne olacak, onu da sizlerle paylaşıcam.
Ek olarak, Edremit-Ayvalık kavşağında cumartesi günü kaza vardı, neyse ki motorda ki iki kişide de bişey yoktu. Motor Ducati, kıyafetler olmasa epey yaralanırlar gibi duruyor. Motorda 8-10 bin TL masraf vardır sanıyorum. Aman diyim, dikkatli olmak lazım.
Hayırlı yolculuklar.