[/COLOR]
motorumun orjinal hali buydu ama proje için içeri sokacağım için çantaları sökmüştüm, indirdim ve çalışmalara başladım.
Kafamda tasarladığım plan dahilinde arka amortisör yataklarını iptal ettim ve daha yukarı aldım dolayısıyla arka taraf 6cm yere basıldı
daha sonra buyuk mevzu baslamadan önce şu aşırı gereksiz özellikler bulunan elektrik aksamını söktüm ve işe başladım. uzaktan çalıştırma, zaman ayarlı sinyal v.s (en cok uyuz olduğum nokta bu ) iptal ettim. yerine standart elektrik aksamı ve otomobil sinyal flaşörü alıp tesisatı komple yeniledim.
abimin kendi motoruyla çarpıp kırdığı ön çamurluğu spiral taşıyla biraz editledim ve harley black deat fxr modelini andıran bi arka çamurluk elde etmeye çalıştım.
rengini hiç beğenmediğim motorumu gümüş renkte karar kılarak boya işlemine ilk arka çamurluktan başlamayı düşündüm. önce 400 kum sulu zımpara ve ardında astar boya.. 3 saat sonra ise hartelli günüş renk boya ile boyadım. ancak depo ve diğer parçalar bu işin profesyonelleri tarafından uygun ekipmanlarla boyanacak
resim yuklemeye yarın devam edicem inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
"hasanrs" tabiki zevkle, şu çalışmalardan fırsat buldukça yazıp çizmeye çalışıcam...