yarın resim çekeceğim
yarın resim çekeceğim
öncelikle herkeze merhabalar daha önce görmediğim bir konu üzerinde görüşlerinize başvurmak istedim bu gün.
olay şu; arkadaşım bir honca pcx scooter aldı ehliyeti olmadığı için ilk ben kullandım ve farkettim ki aynadan bütün arkası yuan şeritler geniş açıdan gözüküyor. benim aynların ise yarısı kendi omuzumu gösteriyor arkadan geleni görmek için eğilip bükülüyorum çünkü aynaların pozisyonu çok geride üretilmiş. aynıu dertten muzdarip olup ayna modifikasyonu yapan var mı aramızda çünkü aynaları kesinlikle daha uzunlarıyla değiştiricem. istanbuldan kargo yoluyla falan da alabilirim öneren olursa. saygılar. iyi sürüşler..
2 adet uzatma somunu ile hiç problem kalmaz.öncelikle herkeze merhabalar daha önce görmediğim bir konu üzerinde görüşlerinize başvurmak istedim bu gün.
olay şu; arkadaşım bir honca pcx scooter aldı ehliyeti olmadığı için ilk ben kullandım ve farkettim ki aynadan bütün arkası yuan şeritler geniş açıdan gözüküyor. benim aynların ise yarısı kendi omuzumu gösteriyor arkadan geleni görmek için eğilip bükülüyorum çünkü aynaların pozisyonu çok geride üretilmiş. aynıu dertten muzdarip olup ayna modifikasyonu yapan var mı aramızda çünkü aynaları kesinlikle daha uzunlarıyla değiştiricem. istanbuldan kargo yoluyla falan da alabilirim öneren olursa. saygılar. iyi sürüşler..
hadi hayırlısı inşallah daha sorun çıkarmadan kullanırsın birde bugün bir ilan gördüm arkadaşa motor bakıyorduk 80000km yazıyordu adam dediki piston sekman değişmedi anahtar değmedi dedi motora şaşırdım bende.İnşallah bizim motorlarda sorunsuz görür bu kilometreleri.
2 adet uzatma somunu ile hiç problem kalmaz.
Benim ustanın dediği şu ; mühendis bu motoru önce yapmış, sonra çizmiş. Bazı konularda ben de katılıyorum yani ustaya. Yan kapaklar ve aynalar bu konuda kesinlikle sakat. Yan kapaklar büyük problem yaratacak gibi duruyor.http://img138.imageshack.us/img138/469/phot0056small7ih.jpg bi arkadaş böyle yapmış sanırım daha estetik bi çözüm varmı acaba ? arkadaş üretirken hiçmi kontrol etmediler başkasının motoruna binmesem anlamıcam yarı kör gidiyomuşum resmen. eğilip bükülüyorum arkadan geleni görcem diye.![]()
sıfır kesinlikle azıcık aşım ağrısız başımbende bu motordan almak istiyorum sıfırını almayı dusunuyorum 200cc 4100 tl ye buldum sıfırını ne dersiniz sıfır mı 2. el mi ilk motorum olacak
sıfır kesinlikle azıcık aşım ağrısız başım