Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tesekkürler obkavi.obkavi' Alıntı:locco geçmiş olsun, aitho sanada hayırlı olsun
tesekkürler obkavi.obkavi' Alıntı:locco geçmiş olsun, aitho sanada hayırlı olsun
:silent: :silent: :silent: :silent:frontier' Alıntı:siner dostum veya bileniniz varsa ben takip edemedim bu debriyaj balata yaylarının değiştirilmesi motorumuzdan gelen zincirden geliyo gibi duyulan ses içinmi yoksa ne için ?
lubimaya54' Alıntı:arkadaslar biizim motorların alarmlarının hassasiyeti nereden ayarlanıyor????bilen war mı???benınkını kaldırıp göturseler belkı ozaman öter.ilk aldıgımda cok ıyıde ama simdi hassasiyeti bozulmus..yardımcı olursanınz sewinirim![]()
lubimaya54' Alıntı:arkadaslar biizim motorların alarmlarının hassasiyeti nereden ayarlanıyor????bilen war mı???benınkını kaldırıp göturseler belkı ozaman öter.ilk aldıgımda cok ıyıde ama simdi hassasiyeti bozulmus..yardımcı olursanınz sewinirim![]()
siner' Alıntı:obkavi dostum bende petsadan aldım motorumu. şimdi gelsem karşıya nerden aldığımı bulamam valla. c.tesi günü gündüz petsa da olacam. hem yaylarım takılacak hemde 500 bakım olacak. işin yoksa petsa da görüşmek isterim. 500 bakım tecrübesi olan biriinin yanımda olması da hoş olur yani...:wiinkk: