Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar,
Ben İstanbuldan Cihan, motosiklet.net forumunda keeway superlight sayfasını 2-3 gündür takip ediyorum ama sanırım 200 sayfasını okudum. Başından kalkamıyorum, buradaki yardımlaşma ve bilgi paylaşımı gerçekten çok güzel! Normalde takip ettiğim forumlarda çoğu zaman tartışmalar ve yanlış bilgilendirmelerle karşılaşırken burada tam bir dostluk havası ve yardımlaşma gördüm. Sanırım motorcu ruhu bu olsa gerek! Fakat dostlarım ben bu motocu ruhunu tam olarak yaşayamıyorum maalesef. Çünkü bir Super Light'ım yok henüz

Yıllardır bu motosikleti takip ediyorum, arkadaşlarımdan birinde de vardı, o da oldukça memnundu, yıllardır para biriktirip almaya çalışıyorum fakat son dakikada bişeyler çıkıp planlarımı alt üst ediyordu. Bu sefer çok yaklaştım, artık yaşım da geçmek üzere ve kötü sürprizler çıkmasın istiyorum. Bu motosiklete kavuşmak için çok uzun süre bekledim. Fakat 5 yıldır motosiklet ehliyetim olmasına rağmen hiç motosikletim olmadı. en son 4 sene önce kuzenimin xingfu-125 modeli eski bir vitesli motosikleti vardı, onu kullandım. Yıllardır İstanbul'da yaşıyorum fakat bir motosiklet aldığımda bunu nasıl muhafaza edeceğimi, nerede nasıl kullancağımı da bilmiyorum. Bunun gibi bir çok bilinmeyenim var. Biliyorum ufak tefek problemler ve aşılabilir fakat az önce de söylediğim gibi benim bir Super Light'ım yok!!
Forumu dikkatlice okuyorum, henüz adını yeni öğrendiğim bazı parçaların bile nasıl tamir edileceğini öğrendim neredeyse. Örneğin Jikle'de bi problem oluyor ve sürüş esnasında buna müdahale etmek gerekiyor. Ya da Dudullu Altay Moto'dan uzak durmamız gerekiyo çünkü kazıkçı
Hepinizi tekrar selamlıyorum, bundan sonra forumun müdavimi olucam inşallah.
:cat:
Not: Buraya ilk gelen, motosiklet arayan tüm arkadaşlar gibi ben de halihazırda arızası olmayan, az km yapmış(15000 km'ye kadar olabilir) ve fiyatı uygun bi SL almak istiyorum. Aslında burada motoruna gözü gibi bakan, bakımlarını aksatmayan ve tertemiz kullanan bir sürü kullanıcı var. Şayet satmayı düşünürlerse onların motosikletleri önceliğim olacaktır.
Saygılar