Rebet selam,rebet' Alıntı:can;
senin sisybarin resmi kacinci sayfadaydi bulamadimale:
Teşekkür ederim Selim.locco' Alıntı:can hayırlı olsun sonunda aldın demek güle güle bin.valal imrendim sana benimde gozum var RR da
Can.' Alıntı:Teşekkür ederim Selim.
İnşallah sende en kısa zamanda bir tane alırsın. Gerçekten güzel makina. Hele kırmızısı bir başka güzel.
En geç 15 güne kadar ehliyet geliyor. Görüştüğümüzde RR'ı bol bol inceleme fırsatımız olur.
amin
![]()
Arkadaşım SOD benim abim olur ve hayatta en sevmediğim şeyde yalandır.selase' Alıntı:can sen sisybarını kaça satmayı düşünüyosun.sod 100ytl'ye aldığını sölemiş.sen 200 diyosun?bilelimde..:wiinkk:
CBR 125 ebat olarak çok küçük. Mobilet gibi tabi ebat olarak kalite olarak değil.UnSpokeN' Alıntı:arkadaşlar CBR 125 R ını bugün sattım ve SL 150 siparişi verdim hatta kapora bile verdim ama iyimi ettim yoksa kötümü bilmiyorum 125 CBR la rahat edemedim ben malum boy 185 cm =)
motorum görünümü baya bi hoş kimi arkadaş attan inip eşeğe binmek gibi bi tabir kullanıyor ama ben pek öyle olduğunu sanmıyorum bu topic tekilerin hemen hepsi SL 150 kullanıcısı...
Bana siz ne dersiniz? sizce iyi mi yaptım ben?
aitho' Alıntı:Yok yok bilmediğin bişey değil, normal şartlarda çantaların birinde ufak bir takım çantası olması lazım, içinde birkaç açık ağazlı anahtar, buji anahtarı tornavida falan var, zor zamanda iş görür yani. Bayide kalmıştır arayıp iste :mrgreen:
arkaadasım motorun sağ tarafındaki kapağının içinde(selenin hemen altındaki) anahtar takımının yeri var.cantda değilse orada olabilir bence bi kontrol et.gerci anormal dandik bir anahtar takımı ama iş goruyor.hayırı olsun bu arada.kazasız beelsız kullanırsın inşallah.aidikurta bilgilerini evrdinmi sl 150 fun club için.?siner' Alıntı:Teşekkürler aito. Tabi yani alet çantasız motorlu araç mı olurBayi bugün palaka ve ruhsatla birlikte göndersin en iyisi. Daha plakamın ne olduğunu bile bilmiyorum. :mrgreen:
sana tamamen katılıyorum kulaktan dolma ve ''bunlar da olur sonucta ucuz motorlar gibi ıvır zıvırlardan bıktım''aitho' Alıntı:Selamlar Arkadaşlar,
Artık bu kavrama olayı bende obsesyon haline geldi herhelde ama benim ruh halimin Motomax ya da teknik servislerinin çok umrunda olmadığı belli. En iyi servisimiz dedikleri adamlara gidip randevu alıyorsun bir hafta sonrasına, bir hafta sonra gidince de aynı serviste başka bir usta "Aaa bana söylemediler, şimdi çok yoğunum bir hafta sonra sabahtan gel" deyip sallıyor da sallıyor. E tabi onlar salladıkça bizim midemiz bulanıyor zaman uzadıkça sinirler geriliyor.
Biz motomax' ısrarla motorumuzu sevdiğimizi ama bir aydan fazla bir zamandır da teknik yardım alamadığımızı ve oyalandırıldığımızı belirtiyoruz, onlar da herhalde Allah bu adamlara peygamber sabrı vermiş az da biz oyalayalım diyorlar ama artık kasmaya başladılar.
Forumda aynı motoru kullanan diğer arkadaşların da muzdarip olduğu bu üretim hatasını kısa zamanda telafi etmezlerse sanırım iş Motomax'la avukatlık olmaya kadar gidecek ve tüketici hakları konusunun bu kadar hassas ve önemli olduğu bu dönemlerde sanırım adalet de haklıyı haksızı ayırmakta çok zorlanmayacaktır.
Tabi benim kafamda sissy barlar yeni koltukların planları uçuşurken bu denli motor aşığı ve hala ısrarla motorunu sevdiğini söyleyen bir son kullanıcıyı motomax olarak üzmeyeceklerini ve derdimize derman bulacaklarını umuyorum, yada umarak kendimi kandırıyorum.
İyi Seyirler, Herşeye Rağmen...