kaptan88
Öncelikle rica ederim. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Şimdi hocam, Çok aranan bir motor olduğunu yazmışsın. Nerden çıkardın bunu ? Öyle birşey yok. Bizim Türk insanımız malum tatminsizdir. O yüzden bir kaç ay yada bir iki kez motora binen cc yükseltme derdine girişiyor. Tabiki sonradan bu arkadaşlar yakın zamanda aramızdan ayrılıp tanrının yanına taşınıyorlar.
Görünüş güzel, şehir içinde performans da güzel ee sorun ne ? HIZ yapmıyor. Abi kaç basıyor, kadran ne vs vs vs vs saçma sapan davranışlar.
Bu motoru kim alıyor ?
Bütcesi büyük chopper ve markalara yetmeyen chopper severler, yeni vitesli motosiklet kullanmaya başlayanlar ve şehir içinde işe git gel için kullananlar. Bunun haricinde pek kimse almaz işin açıkcası. O yüzden çok aranan bir motor düşüncesi bana göre doğru değil.
Şimdi arızadan arızaya fark var. Alacağın motora göre değişir. Ama diyelim ki en kötü ihtimal motor bitmiş blok kırılmış yani motoru hiç kullanılamaz durumda. 1.200.-TL geri kalan her türlü halledilebilecek sorunlar. Yani ben sana en kötü senaryoyu yazdım ki buda pek kolay kolay olmaz.
Sana açıkca söyledim. Satın almadan önce gel motorla bana konuşalım elimden geldiğince anlatim alacağın motorun durumunu ? Daha ne diyeyim sana