Beyler
- 1.70 boyundaki biri için nasıldır bu motorun ölçüleri? Kol bacak uzanır mı rahatça?
- Diğer akranlarına göre kalite olarak nasıldır (kanuni tiger,mondial mct,regal raptor) ?
- Çok arızası oluyor mu? düzgün kullanımda motoru kaç kilometre rahat kullanılır?
- Son olarakta yakıt sarfiyatı nasıldır?
kardesım oncelıkle hosgeldın aynen benım boyumda 170 kılom 70 gayet yakısıklı duuryorum motor ustunde
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
iyigünler arkadaşlar, baya bir süredir forumu takip ediyorum ve sanırım keeway superlight almaya karar verdim. istanbulda bildiğiniz kredi kartına taksit yapan bir motorcu var mı? sahibinden falan var demeyin ben 2. el motorcu tarzı bir yer arıyorum. ayrıca motora kız arkadaşımla binmeyi düşünüyorum toplam 155 kilo civarı yapyor. bu motor bir sorun çıkarır mı.. limitim 2000 lira... yardım ederseniz sevinirim çünkü keeway ailesine bir kişiyi daha dahil etmiş olacaksınız![]()
hosgeldın kardesım oncelıkle ıyı bı karar vermıssın kutlarım 155 kılo olmaznı sıkıntı cıkarmaz bende o cıvarda yukle uzun yolculuklar yaptım sıkıntı cıkarmadı uzun yolda ve 90 la gıttım hep sıkıntı olmuyor kardesım ınsallah en kısa zaman da alırsın motorunu herkese hayırlı ve kazasız surusler .. . . . .