bugun dedim pazar, madem ehliyet yok dolaşamıyorum ehh dedim motorumu bi yıkıyayım.. ilk defa yıkıcam ama alet edevat yok, sadece kovam vardı
ehehe.. neyse atladım motora en yakın benzinciye..
dedim bi büyük sunger, bi sampuan, bide pastacila ver bana.. daha onceden arabamdan kalan torpido spreyi vardı bendede.. herşey hazııırrrrr.. bıcı bıcı başlıyoo
cektiim motoru kıyıya, kovayı doldurdukk ve şampuanı doktuk. bi guzel her tarafını köpürttük kara panterinn

valla neresi varsa köpükledim.. motor kaporta koltuk her bi taraff.. acayip ıslattım, birazda korktum hani buji motor veya zincirler noldu falan derkenn hiçbişii de olmadı
neyse.. şimdi durulamaya geldi sıraa.. bi kovayı hemencicik boca ettik her tarafına, sonra ikinci kovayıda tekrar bocaladık ve köpükler arınddıııı..
bi güzelde silelimm.. kurulansın.. ohhh.. kenarda bi iki dakka dinleneyim

eee şimdi geldi sıra cila olayınaa.. ön camurluktan baslayıp benzin deposu, arka camurluk sonra yan paneller ve sonrada göztergeler derken her tarafı teker teker sırayla cilaladım... çok zorladı gercekten ama herseye degdi.. komsular teker teker cıkıp yanıma geliyolar aman cenk yeter gözlerimiz kamaşıyo parlatma çokk falan derken işim bittiii.. saat 12 den 4 e kadar ugrastım

çooooookkkk zevkli bi olay.. iki haftada bi bıcı bıcı yaptırıcam kara panterime

daha sonrada son rütuslar olarak koltuk, elcikler ve plastik aksamada torpido spreyi sıktım.. amanın inanılmaz parlıyo ve koruyucu bi tabaka olusuyo...
offff deli oldu alet yaaaa.. sonrasındada kalktım pendik sahiline bi uzandım ve sahilde keyif cattım 1 saat.. ve evime dondum
bi pazar gunumu bu sekilde gecirdim... resimleride sizlerle paylasayım dedim...
gunes gozlugu takmayı unutmayınnn :bounce:
ve ik ikardeş oylece duruyorlar.. biraz sonra kara panterime atlayıp gaz acıcamm
arkadaslar sayfa duzenini mahvettigim icin kusura bakmayın.. ilk iki resimden sonra yanlış linkleri almışım ve bu sekilde olmuş... kusura bakmayın tekrardan...

resimlerin ustune tıklayınca orjinal size larında acılacak...