Merhaba Forum
2 günlük forum okumasından sonra ben de gittim aldım bir tane SL150 dün.
Saat 14'de parayı ödedim akşama plaka, sigorta hazırdı. Aldığım gün 20 dk kadar deneme yaptım. Bağlarbaşı Yopaş'dan aldım motoru. Mehmet bey saolsun ilgilendi, Burhan Feleğin oto parkında gösterdi biraz.
Bugün de Kozyatağı'na eve getirdiler. Buralar çok kalabalık olduğu için yeni scoterlanan bir arkadaşımın evinin orada (Soyak Yenişehir) talim yapmayı planladım. Arkasına atladım motorun, çek dedim Bonus Trio'un oraya. Bonus Trio'un aşağısında teslim aldım motoru ve bastım gittim Soyak Yenişehir'e.
Ara sıra kamyonlar geçiyor ama benim buralara göre tenha tabi olalar. Yarım saat kadar turladım oralarda, sonra arkadaşta geldi. Bastık gittik Ataşehire. Ataşehirde merkezde bir parkın içinde bi çay bahçesi bulduk. Çay içtik keyif çıkardık.
İlk izlenimlerin gerçekten kolay bir motor. Başlangıç için ideal. Aynalar aslında o kadar da kötü diil. Arkadaşta Honda Delon (scoter) var bunlardan aynası daha kötü.
Boşa almak biraz sorun ama zamanla daha kolay alınıyor. Ayak alışıyor.
Sağlam motor gerçekten. 2'de bile kalkıyor (yanlışlıkla) ama tavsiye etmem kavrarken ses geliyor.
Rüzgarı hissetmek çok güzel. Çok mutluyum. Motor bugünlük Yenişehirde kaldı, yarın evimin otoparkına çekmiş olurum inşallah. En kısa zamanda görüşmek dileğ
4lü Flaşör
Motomax'ın sitesindeki kullanıcı klavuzundan alıntı;
Her iki (Sol/Sağ) sinyal lambası düğmesine aynı anda basın.
Bütün lambalar yanacak ve düğme KAPALI konumuna alındığında
ise dörtlü flaşör işlevi devreye girecektir.
Burada düğmeden kastettiği kontak anahtarı olsa gerek.