GURAY hoşgeldin. Zeda kardeşim sorum oydu. Fakat benim ikinci adresim Isparta dedim sana eğer bir daha gelirsen seni il sınırında (Antalya-Isparta çevre yolu) karşılarım. Eskort yaparım sana. Gelirsen mutlaka haberim olsun, hem tanışmış oluruz.
Arkadaşlardan biri MOTOMAX'a topluca mail atalım demiş evet abi iyice yüklenelim deli gibi satıyorlar aletleri her şehirde sorunsuz servis ve yedek parça bulundurmak zorunda. Bu arada geçen gün motorum çalışmadı

r: evin önünde 1 saatten fazla uğraştımama olmadı. Sonra servisi aradım motoru buraya getir biz gelemeyiz dediler, orada yapılacak bi'şey yok dediler dumur oldum :silent: :farao: Tamam sonuçta BMW yol yardımı kadar sağlam bir hizmet beklemiyoruz ama en azından bir çözüm gelebilirdi. Adam bana motoru buraya getir diyor 134 kg. 10-15 km. iteceğim yani

r: En sonunda yoldan bir kamyonet buldum ona bağladık mecburen çekerek yine aynı servise gittik. Arkadaşlar aramızda hukukçu arkadaşlar varsa bu servis-yedek parça konusunda bize yol yordam göstersin ve bizde topluca motomax'a bastıralım.
Ceko sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları, bu arada camı kaça veriyorsun?