yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum oncelikle ...
300 km de depoyu fullettim ve şu anda 700 km yi geçtim iki kırmızı arasında ibre ve bi 50 km daha yaparım sanıyorum.. yani bi depo ile 450 km yapabildim...
çok basmadım aslında ara ara 100 lere cıktım 8000 devirleri çevirdim ama genelde 6000 deviri geçmemeye calıstım.. jikle hep aşagıda ve sakin sürüş yakışı çok etkiliyo.. benzi sarfiyatı icin diyceklerim bu kadar.. daha bujiyi değiştiricem, tekrar yağı değiştiricem, acık hava filtresi takıcam ve yeni egsoz yaptırıcam.. bakalım bu sefer motorun yakış durumu nasıl olucak...
ikinci olarak motou alır almaz eve geldigimde ön camı, çantaları çıkarıp evde bi odada muhafaza ettim yani sıfır ve çiziksizler.. can ve diger arkadaşlar isteyen olursa satabilirim aklınızda bulunsun...
iki hafta içersinde bostancı sanayiinde ve kartaldaki ercan ustaya gidip artık motoru custom yapıcaz SoD hocayla... motorun bi cok parcasını degiştiricem ve fotograflıycam, tamamen custom bi alet olucak... ehliyeti alana kadar ve degişiklikleri yapana kadar herkese keyifli sürüşler dilerim...